Gå till innehåll

wilhelw11

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av wilhelw11

  1. Hej LbL. Problemet om det nu är ett problem är detsamma som tidigare. När jag vill öppna någon favorit så öppnas den i mellanläge, innan ominstallation av XP öppnades fönstret jämt i maxläge,vilket jag föredrar.Men som sagt det går ju att öppna i IE.
  2. Tack Ture,nu har vi om jag kan säga så,kommit halvvägs.IE och programmen fungerar nu perfekt,nu är det bara favoriter kvar.Visserligen kan jag ju använda favoriter när IE är öppet,men för det mesta går jag oftast in i Favoriter när jag vill ut.Men stort tack till dig och alla andra som visat hjälpsamhet. Ni får gärna höra av er om ni har lösningen till favoriter. MVH wilhelw11
  3. Hej,Nicklas. Du har rätt, det är mellanläget,jag förstår inte hur jag tänkte där.Apropå Ctrltipset så fungerade det inte, kanske beronde på att mellanläget inte gäller där.
  4. Jag förklarade kanske problemet otydligt,det jag menar är att när jag skall gå in på en webbsida,vilken som helst,typ denna som jag är på nu, eller mina interna program,så kommer alltid fönstret minimerat,varför jag alltid måste maximera detta.Innan nyinstallation av XP så kom dom alltid upp maximerade,och som sagt detta är otroligt irreterande.Tacksam för svar.
  5. Hejsan. Jag formaterade och installerade XP PRO förra veckan,jag har återställt allt som det var innan,men inte storleken på fönstrena. De är alltid minimerade när de kommer upp ,vilket de inte var innan. Jag har letat överallt (tror jag) ,men inte lyckats få ordning på detta, det är verkligen irreterande. Snälla någon hjälp mig,tack.
×
×
  • Skapa nytt...