kiruna_ante

Medlem
 • Innehållsantal

  55
 • Gick med

 • Besökte senast

Om kiruna_ante

 • Rank

Kontaktmetoder

 • MSN
  rajrajraj12@hotmail.com
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Kiruna
 1. hittade ett program för att hitta drivrutiner.. http://www.alltompc.se/nyheter/?id=46997
 2. kommer man till felsäkert läge kan man också ta bort lösen..
 3. Installerat uppdateringar från Windows Update?
 4. Annars kan du ju gå in och läs dehär http://www.telia.se/privat/kundservice/sup...and#Huawei_E220 Kan lägga till denna länk där vars de finns drivrutiner till Huawei E220 http://www.mobilabredband.se/files/___Huawei+E220
 5. ha sökt samma sak, men inte hittat bara å köpa om man vill ha verka de som..
 6. Ha du hunnit stoppa in något viktigt i datorn? Om inte så installerar du om Windows xp och sedan installerar du alla uppdateringar från Windows Update med hjälp av (Snabb installation) så att alla uppdateringar hamnar i rätt ordning..
 7. http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=sv Där hittar du den.. Var KB958644..
 8. gå till Windows Update och sen så tar du "SNABB INSTALLATION" så går de bättre.... För du ha väl också installerat från skiva till Windows XP Service Pack 2!? Fungerar det inte dåå så installera om XP och sen updaterar du men hjälp av "Snabb Installation"..
 9. kan säga att felet är att du ska använda (Snabb installation) istället för (Anpassade installation).. Dom måste installeras i rätt ordning.. Haft samma fel, upptäckte de när jag installerade om en windows xp sp2 för en kort tid..
 10. Det är jag som har gjort en miss.. Jag lyckades nu.. testade med NAMNET istället för enhetsbeteckningen som jag gjorde tidigare.. TACK TILL ALLA SOM HJÄLPTE MEJ..
 11. får väl nöja mej så som de är nu.. har inte lika mycke utrymme i hårddisken som de finns inne i externa hårddisken såå xD men ska fixa de när jag får tillgång till mer utrymme i någon annan hårddisk.. tack iaf ti alla som försökte hjälpa
 12. få inte de å fungera när jag kör de i CMD så får jag "Ange aktuell volymetikett för enhet L:" jag ha testat med alla slags bokstäver men får bara "Du har angett en felaktig volymetikett för denna enhet." Den externa hårddisken ha volymetikett L:
 13. Håller på att tömma min dator lite, men då jag ska flytta över en större fil som är ca 3-4 gb så tar de stopp.. Det dycker upp ett felmedelande där vars de står "Det går inte att kopiera *filens namn*. Det finns inte tillräckligt med ledigt diskutrymme. Ta bort en eller flera filer för att frigöra diskutrymme och försök igen." Detta är trots att jag har mer än 400 gb ledigt i den externa hårddisken och minst 10 gb i datorns hårddisk.. Någon som kan hjälpa? Har en XP om ni undrar.. MVH Ante LÖST!! Löstes med hjälp av programet med Total Commander ;D Hade fel.. De gick men när den nästan kom