Gå till innehåll

kiruna_ante

Medlem
  • Innehållsantal

    55
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av kiruna_ante

  1. Tjenare! Sitter nu med lite problem! När datorn har varit på ett tag och man vill hämta hem en fil från internet som är lite större (ca 10mb och uppåt) så börjar datorn att hacka/låsa sej.. kan det bero på att det sker en krock någonstans i svchost? ljudet börja hacka, trycker man en bokstav kommer det flera som att tangeten ha låst sej och det kommer upp meddelanden från audioprogramet att en kabel har kopplats in/ut.. ljudprogramet är Realtek HD Audio Manager vilket är standar från ASUS.. har kollat upp lite med Process Explorer ( http://technet.microsoft.com/en-au/sysinternals/bb896653.aspx ) och märkt att dom alla "hålls" samman med samma svchost-processor..
  2. har inte datorn här just nu men så fort ja kan så ska ja testa..
  3. den råka man iaf inte stänga av hurs som helst och sen komme ju ikonen upp att den har kopplas ur om man gör de! den är koppad ti routern hela tiden men det är som att den är ostabil med win 7 men det är den inte med xp så har kunnat fastställa att felet är någonstans i datorn med win 7 och innan då den hade vista var de stabilt så kan stryka hårdvaran å! så felet ligger i win 7 vilket jag är HELT 100% på!! OCH den är ihopkopplad till routern hela tiden.. har testat byta kanal i routern dock utan resultat och det finns ingen annan router i närheten.. så inge onödi snack om att kolla routern eller nått annat förutom win 7!
  4. har nu iaf rappoterat felet till MS.. ska senare ikv ta å gå igenom datorn så gott ja kan och se om ja hittar något fel..
  5. problemet tror jag inte ligger på routern och internetkontakten för jag har fortfarande en bärbar datorn med xp som fungerar utan problem! det ligger någonstans i windows 7 vilket jag är helt säker på.. för på bärbara datorn med xp kan jag stå på samma ställe som datorn med windows 7 å ha trådlöst utan problem som finns i windows 7! har nollställt routern två ggr redan så det är inte där..
  6. de är dock inte detta problem jag har då jag är uppkopplad till routern men det är själva internet som är segt men okej för mej att du låna den iaf..
  7. jag förlorar inte kontakten med routern och det är ganska bra signalstyrka, men går långsamt och inte heller fram hela tiden till olika sidor.. när jag tex skriver med någon på msn messenger så kan jag få flera meddelanden samtidigt på chatten och alla meddelanden går inte iväg.. går inte heller att kolla klipp på svt.se som det har gått innan.. Och ja, vi har fiber här uppe men inte till alla byar runt omkring som jag kanske befinner mej i nu..
  8. det fungerar och jag är kopplad till routern men det är ostabilt känns det som.. fungerar dock fint med andra bärbara som är xp..
  9. har ADSL med router.. spelar de någon roll på leverantör? har iaf 2mb/s ner enligt bredbandskollen.se och har inte haft några större problem med msn messenger innan me vista än som jag har nu.. som att trådlösa är ostabil men fungerar bra me våran andra bärbara som är xp..
  10. Hej! Har nu uppdaterat till windows 7 från vista och sen dess har jag haft stora problem med mitt internet! Det är en bärbar hp som är några år gammal å vista följde med färdiginstallerad i lådan.. Har testat installerat de senaste drivrutinerna till trådlösa kortet men dock inte hjälp någon som vet hur jag kan fixa de?
  11. problemet är fortfarande att det är en bärbar och har försökt öppna den men utan framgång men ha nu köpt en externt tangentbord så få väl duga eller suga
  12. De är M600 series och underprodukt M6N.. Jag har kört och sökt alla skivor som jag har tillgång till.. Börja no fundera om man måste köpa en USB-tangentbord till den!?
  13. extern mus ha ja kopplat till eftersom att vanliga musen inte fungerar.. har sökt på asus sida efter drivrutiner m.m. men hittar inget som hjälper mej.. men är lite skumt när datorns mus fungerar tills man trycker ner en tangent!
  14. Hej allihopa! Har nu fått en bärbar dator av en kompis för att tangentbordet och musen inte fungerar i datorn! Det går att starta datorn (en bärbar asus) men datorns mus och tangentbord fungerar inte utav någon anledning! Musen fungerar ibland när man startar datorn men så fort du trycker ner en tangent så slutar den att fungera igen! Har gått in på enhetshanteraren och där finns de något som heter "Parallel Device" men när jag söker drivrutiner till den så hittar den inga och när jag går in i egenskaper så visar den inge "Maskinvaru-ID"!? Någon som vet hur jag ska fixa det? edit; Glömde och säga att det är windows XP på den och datorn är en Asus M6800N..
  15. nu har jag reparerat på nått konstigt sätt och den kommer fram till inloggningssidan men sen så när man försöker logga in på sin användare så står de att man måste aktivera xp och då finns de ett ja och nej om jag ska registrera.. har äkta vara men oavsätt vilken användare jag tar (har två st användare) och trycker på "ja" så kommer man bara till bakgrundsbilden till den användaren och sen händer de inge mer.. går inte att starta aktivitetshanteraren och de finns inga ikoner eller startknappen som bruka finnas där.. och klickar jag på nej så händer de inget.. så vad ska jag göra nu? kommer in till användarna via felsäkert läge men inte till administatören..
  16. hur kommer jag åt systemåterställning då?
  17. Tjenare ha problem med min stationärdator nu.. det verka som att Windows ha krashat och jag vet inte hur jag ska gå till väga.. Har testat och starta med skiva och reparera den men hjälp av kommandot "CHKDSK" men ha inte hjälpt.. några andra tips?
  18. fick den å fungera efter en tids kämpande.. Men tack ska ni ha
  19. Vilken drivrutin ska ja då sätta? de finns inte någon drivrutin från de företag (logitech) där.. Vad menas med "HumanInterfaceDevice"? Ha testat de men vet fortfarande inte vilken drivrutin de är jag ska ha.. har installerat "BlueSoleil" nu men de går inte att öppna något där när man försöker me drivrutiner.. kommer bara fram, "Den angivna platsen innehåller ingen maskinvaruinformation."
  20. ha provat de, och de gick i felsäkert läge men ha upptäckt att den inte är installerad som en bluetooth-enhet utan som en "HID"-enhet.. hur ändrar jag de? har testat med att dra ut pinnen å sätta den i en annan usb-port men gick inte.. den installerade automatiskt till Windows drivrutiner provat att uppdatera drivrutin men ack
  21. Tjenare! Ha ett litet problem med min bluetooth-hub och vill få igång bluetooth på den så ja kan skicka till andra.. dock måste jag få en viss drivrutin installerad och de är där de klämmer.. Den använder sej av en drivrutin från "Microsoft Corporation" och den finns inne i Windows\system32\drivers.. vill radera dom (det är några stycken) men kan inte få bort dom drivrutinerna från Microsoft Corporation.. har testat å installera de program som följt med (widcomm) men jag måste få dom drivrutinerna istället för Microsoft Corporation's drivrutiner.. Någon som vet hur jag ska gå till väga? Mvh André
  22. Tjenare.. Har problem med bluetooth-hubben som man använder till tangentbordet/musen utav modellen diNovo Media Desktop 2.0.. Det är så att jag skulle vilja koppla in min mobil också i den men det går inte då man inte har rätt drivrutin eller program.. kör utan Setpoint (programvaran till tangentbordet å musen) för att den bara strular med de programmet, men går inte att koppla in mobilen trots med den.. Någon som vet något program/drivrutin för att kunna koppla in mobilen? Har Windows XP sp3 om ni undrar de.. Och ja, de går att ha tangentbordet utan att ha Setpoint installerad.. Använder inte musen som följde me då den har dåliga batterier..
  23. Ne men min gick int me gummiband.. klämmer den fast mellan datorn såå.. och min är no lite fukt skadad, testade ju den dä vita på batteriet å den blev röd xD Men tack så mycke för hjälpen iaf.. Mycket roligt att så många hjälper en Tack tack
  24. gäller garantin om den är köpt i andra hand? den är från telia..
  25. Jag har testat allt de nu men ha kommit fram till felet.. felet var inget med drivrutiner eller kabeln, utan mobilen själv.. Mobilens elektroniska fält (där vars man kopplar in mobilen) är tydligen smutsig eller trasig.. när jag trycker hårt kabeln mot telefonen så får den kontakt med datorn så att man kan överföra data så kommer de fram på datorn att den är i kopplad men när ja släpper så kopplas den bort.. de konstiga är att när jag stoppar in kabeln så kommer den där som man kan göra val som tex. telefonläge eller masslagringsläge och vad de nu finns kommer fram men inge annat händer i datorn oavsett vilket läge jag väljer.. någon som vet hur jag kan fixa de? har testat med 5-56 och rengöra men de hjälper inte EDIT: har även testat med tre stycken olika kablar..
×
×
  • Skapa nytt...