Gå till innehåll

dontomaso

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

dontomaso's Achievements

(1/8)

  1. Tyvärr kan jag inte kopiera informationen som står där. Nu visar det sig att det hänger sig på olika ställen under "alternativ". Om jag nu väljer att avisntallera hela officepaketet och sedan försöker installera det på nytt, hur sparar jag alla epostmappar, konton samt inställningar?
  2. suck, suck och suck. Jag har ändrat till lista, men det hänger sig ändå. När det händer så kommer rutan upp om jag vill skicka felrapporten. Kan någon tyda informationen i felrapporten? Ska jag ge upp och köpa någon typ av uppgradering till 2007? DonTomaso
  3. Jag kör XP. I mappen Microsoft är undermappen "Signatures" tom. När jag försöker skapa en signatur skapas däremot en ny undermapp "Signaturer". I den mappen finns filer avseende den signatur jag försökt skapa. Outlook hänger sig dock fortfarande. Ett steg närmare...? ???
  4. Felet finns kvar även i felsäkert läge. Avvaktar nästa förslag. Tack, Stenis, för att du kämpar på. DonTomaso
  5. Jag har gjort allt detta samt ominstallerat programmet, men SUCK, problemet finns kvar. Hoppas på hjälp!
  6. Hej Stenis, outlook hänger sig när jag försöker konfigurera ett befintligt epostkonto men även när jag försöker lägga in en ny signatur. Detta under verktyg > alternativ.
  7. Varför fastnar outlook när jag försöker lägga in signaturer till olika epostkonton? Har Office 2003, student/lärarutgåva.
×
×
  • Skapa nytt...