Gå till innehåll

Krej

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Krej

  1. Jag kör Windows Vista Home Premium. idag när jag startade datorn så gjorde den en "diskkontroll", startade sedan om automatiskt och nu funkar det som vanligt. är det något man ska bry sig om och varför hände detta? förra veckan fick jag blue screen under startup, stog nått i stil med "file not writable", detta hände två gånger och jag fixade det båda gångerna genom reperation med vista skivan(återställning till senaste fungerande tillfälle). kan man utesluta hårdvaru fel då?
  2. Tjo, kan det vara så att det nätverks kortet är så dåligt att det lägger på en 20-30ms? vad är ett bra nätverks kort som inte kostar för mycket?
  3. Jo testat det, ingen skillnad Kör XP, service pack 2
  4. Hallå! har hög ping jämfört med grannen och polare i närheten. medan grannen har kanske 20 i ping om vi lirar cs får jag runt 45ms. har haft det i cirka 3 år, vet inte hur det var innan när jag hade en annan burk, alltså haft precis samma burk i 3år. http://www.bredbandskollen.se TPTEST get mig 40ms till göteborg, bor I Karlstad. Nätverkskort: Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet, integrerat i moderkortet antar jag eftersom det är där RJ45 (eller vad den heter) kontakten sitter. vet inte vart jag kollar vad jag har för moderkort. Har glocalnet upp till 24Mbit/s, modem/router: Speed Touch 510 v6 Har haft 2 andra modem/router innan, även haft bredbands bolaget, hade hög ping då med. samma dator. hastighets resultat från TPTEST på www.bredbandskollen.se : sicka 0.89Mbit/s ta emot 11.85Mbit/s tja.. vill få reda på varför jag har hög ping, vad jag kan göra åt det osv. vad för nätverks kort jag kanske borde köpa osv osv..
×
×
  • Skapa nytt...