Rebom

Medlem
 • Innehållsantal

  275
 • Gick med

 • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Rebom

 1. hehe jo nu är den fixat. blev höger och inte vänster =) Tack alla
 2. men det går inte och bara dra över!!
 3. Fungerade inte i beta3 eng men i Sevnska beta2 fungerar ;-)
 4. Hej alla Jag har två skärm som jag vill koppla till min grafikkort, men kan jag använda båda samtidigt till olika saker typ en för msn och facebook och andra arbeta med typ word eller annat? hoppas ni förstår vad jag vill gör :-)
 5. Rebom

  Dra ut tand

  Hmm nervös behöver du inte vara, jag drog ut 4 tänder utan bedövning. se det som en tävling nu=) Får jag se om du är "modigare" än mig=)
 6. Rebom

  Bra för alla

  Jag är rädd för den här dumma iden, tänk er hur många som kommer undan med massa 2or mm pag dem känner typen som besiktigar bilen eller andra anledningar ni vet vad;) tänk på att f o m nu ökar olyckor mer än det var. jag hoppas jag har fel men jag tror inte det och därför ger jag dem 300kr för en RIKTIG besiktning.
 7. har lite problem med bakgrunds bilden jag hade innan den här versionen! nu finns ingen möjlighet att ändra den och googls färger har försvunnit! Nu fick jag till det=)
 8. Hmm vart hittar jag Google Chrome 6.0.432.0? googlar lite men hittar inte just 431 eller 432?!!!
 9. Rebom

  Comodo Dragon

  Jo visst men jag hade inte Chrome 4.1 och 6.0 är jätte instabil så den borde inte vara så mycket bättre än Dragon 4.1
 10. Rebom

  Comodo Dragon

  Hmm jag tror jag håller mig till Chrome ett tag till.
 11. Jag har köpte en ny dator men en grafikkort som heter ( Geforce GT320 1024MB) och har en som jag köpte separat (GeForce GTX 260 1024MB) nu undrar jag vilken av dem är bättre än den andra?
 12. Varför får jag detta felmeddelande i CIS inland när jag startar datorn? jag måste starta om den själv annars fungerar den inte. Och jag har avinstallerat den och installerat om den utan det hjälpte.
 13. Då tycker jag att du ska googla på * Extern hårddisk med enkel backup från HP på 1TB . * Fujitsu Storagebird 500GB * Samsung S2 Portable 640GB Piano det är lite olika priser men vill man ha det säkert och bra HDD så då kostar det.
 14. Rebom

  Hemnätverk

  Vill bara meddela att jag fixade den, tog bort min grupp och skapade ett homegrupp från bärbara datorn och den **** kaspersky som blockerade allt. Tack alla för all tips och hjälp
 15. Rebom

  Hemnätverk

  men det är inget fel på lösen för det är den som jag har i min dator den vill har och jag har ändrat lösenordet några gg men samma fel!
 16. Rebom

  Hemnätverk

  Men det är precis det jag gör och det klagar på att lösenordet är felaktigt, hur fixar man det?
 17. Rebom

  Hemnätverk

  Du menar Internet Lösen? den är så klart WPA2 men den har jag försökt med också det blir samma fel! jag försöker komma åt mina delade filer i min stationära dator från min bärbara och då måste man vara ansluten till Hemgrupp.
 18. Rebom

  Hemnätverk

  Du menar Internet Lösen? den är så klart WPA2 men den har jag försökt med också det blir samma fel!
 19. Rebom

  Hemnätverk

  Jo men hur fixar jag det då?
 20. Rebom

  Hemnätverk

  Hej alla jag har lite problem och ansluta min bärbara dator till min hemnätverk den vill att jag skriver in lösenord och den tar jag från min dator och skriver in den i bärbara men jag får felmeddelande att lösenordet är felaktigt?! vad gör jag för fel? *Min dator är Windows7 Home P x64 *Bärbara datorn är Windows7 Ultimate x32
 21. Tack Cecilia ska börja med andra länken och se vad som händer.
 22. Själv klart att USB-enhet är i och ström på. det står inte mycket på den här har ni bild. Vet ni om Windows7 Home Premium stödjer Dynamisk HDD?
 23. 1- Nja kolla själv 2-Windows7 Home Premium x64bit och Windows7 Ultimate x64bit.