Rebom

Medlem
 • Innehållsantal

  275
 • Gick med

 • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Rebom

 1. Hehe jo, men jag har ju reddan 4 så
 2. Jo det är alla tillägg och därför avinstallerar jag chrome:)
 3. JoWa jag får inte fram nåt med Shift+Esc! kolla själv vad jag menar: http://youtu.be/liNyqtesKOQ
 4. Det förstår jag, men jag har bara en flik och inget mer.
 5. det är inte bara spotify utan nästan alla program som jag kör blir så just nu har jag 2st explorer.exe där, Chrome har jag nästan 10st samtidigt!!
 6. Jag har problem med min dator som jag vet inte elhur jag ska förklara! om jag tex startar Spotify och sen går in i Aktivitetshanteraren så ser jag tre minst fyra Spotify som är igång typ spotifyhelper.exe och dem tar privat arbetsminne, kan någon förklara för mig vad kan det vara för fel?
 7. Nu fixade jag de!! avinstalerade senaste uppdatering och allt kom tillbaka!!
 8. Hej Jag har problem med min internet explorer 11 som inte startar alls utan bara blinkar sen inget händer, jag ha inaktiverat och aktiverat om den utan det hjälpte kollat på min brandvägg och där hittar jag inget som kan ha blockerat den eller nåt. Har även försökt installera om den men då klagar datorn på att det finns en nyare version installerat. kör Windows 7 ultimate 64 bit.
 9. Måste jag bränna den på en skiva sen installera eller är det bara o installera på min nuvarande OS?
 10. Kolla på vad jag har krysat i och gör som jag genom att högerklicka på favoriten så trollar du fram det;)
 11. hehe jo nu är den fixat. blev höger och inte vänster =) Tack alla
 12. men det går inte och bara dra över!!
 13. Fungerade inte i beta3 eng men i Sevnska beta2 fungerar ;-)
 14. Hej alla Jag har två skärm som jag vill koppla till min grafikkort, men kan jag använda båda samtidigt till olika saker typ en för msn och facebook och andra arbeta med typ word eller annat? hoppas ni förstår vad jag vill gör :-)
 15. Rebom

  Dra ut tand

  Hmm nervös behöver du inte vara, jag drog ut 4 tänder utan bedövning. se det som en tävling nu=) Får jag se om du är "modigare" än mig=)
 16. Rebom

  Bra för alla

  Jag är rädd för den här dumma iden, tänk er hur många som kommer undan med massa 2or mm pag dem känner typen som besiktigar bilen eller andra anledningar ni vet vad;) tänk på att f o m nu ökar olyckor mer än det var. jag hoppas jag har fel men jag tror inte det och därför ger jag dem 300kr för en RIKTIG besiktning.
 17. har lite problem med bakgrunds bilden jag hade innan den här versionen! nu finns ingen möjlighet att ändra den och googls färger har försvunnit! Nu fick jag till det=)
 18. Hmm vart hittar jag Google Chrome 6.0.432.0? googlar lite men hittar inte just 431 eller 432?!!!
 19. Rebom

  Comodo Dragon

  Jo visst men jag hade inte Chrome 4.1 och 6.0 är jätte instabil så den borde inte vara så mycket bättre än Dragon 4.1
 20. Rebom

  Comodo Dragon

  Hmm jag tror jag håller mig till Chrome ett tag till.
 21. Jag har köpte en ny dator men en grafikkort som heter ( Geforce GT320 1024MB) och har en som jag köpte separat (GeForce GTX 260 1024MB) nu undrar jag vilken av dem är bättre än den andra?
 22. Varför får jag detta felmeddelande i CIS inland när jag startar datorn? jag måste starta om den själv annars fungerar den inte. Och jag har avinstallerat den och installerat om den utan det hjälpte.