Gå till innehåll

Rebom

Medlem
  • Innehållsantal

    275
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Rebom

  1. Jag skulle ha varit tydligare, ursäkta. Tryck Skift+Esc när Chrome-fönstret är aktivt. Eller gå via Chrome-menyn (de tre strecken), Verktyg > Aktivitetshanteraren.

     

     

     

    Jo det är alla tillägg och därför avinstallerar jag chrome:)

  2.  

    Jag har problem med min dator som jag vet inte elhur jag ska förklara!

    om jag tex startar Spotify och sen går in i Aktivitetshanteraren så ser jag tre minst fyra Spotify som är igång typ spotifyhelper.exe och dem tar privat arbetsminne, kan någon förklara för mig vad kan det vara för fel? :(

  3. Hej

     

    Jag har problem med min internet explorer 11 som inte startar alls utan bara blinkar sen inget händer, jag ha inaktiverat och aktiverat om den utan det hjälpte kollat på min brandvägg och där hittar jag inget som kan ha blockerat den eller nåt.

    Har även försökt installera om den men då klagar datorn på att det finns en nyare version installerat.

    kör Windows 7 ultimate 64 bit.

  4. Hej alla

    Jag har två skärm som jag vill koppla till min grafikkort, men kan jag använda båda samtidigt till olika saker typ en för msn och facebook och andra arbeta med typ word eller annat?

    hoppas ni förstår vad jag vill gör :-)

  5. Hmm nervös behöver du inte vara, jag drog ut 4 tänder utan bedövning. se det som en tävling nu=) Får jag se om du är "modigare" än mig=)

  6. Hej.

    Från och med 1/7 får man äntligen

    välja vem som skall besiktiga bilen.

    Det måste vara den yttersta meningen med valfrihet.

    En verklig stor framgång för mänskligheten vill jag lova.

    Och nu när det blir konkurans om det sjunker priserna nog till 50kr :lol:

    Jag är rädd för den här dumma iden, tänk er hur många som kommer undan med massa 2or mm pag dem känner typen som besiktigar bilen eller andra anledningar ni vet vad;)

    tänk på att f o m nu ökar olyckor mer än det var. jag hoppas jag har fel men jag tror inte det och därför ger jag dem 300kr för en RIKTIG besiktning.

  7. Något orättvist att jämföra Dragon 4.1 (Chromium 4.1) med Chromium 6.0 Den nyaste stabila Chromium/Chrome-versionen är alltjämt 4.1. ;) Chromium 5.0 har klart bättre prestanda än 4.1, och så snart 5.0 har släppts i stabil version kommer den koden att användas i Dragon (och Chrome!). Chromium 6.0 är en tidig utvecklarversion.

    Jo visst men jag hade inte Chrome 4.1 och 6.0 är jätte instabil så den borde inte vara så mycket bättre än Dragon 4.1

×
×
  • Skapa nytt...