Gå till innehåll

Liquidus

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Liquidus

  • Födelsedag 1991-07-31

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Sverige

Liquidus's Achievements

(1/8)

  1. Kikade lite snabbt vad andra där förslog som lösning och det visade sig att jag aldrig fick ner hela filen : S Funkar nu, tack.
  2. SPDT 1.62 gick bra och installera... men DT Lite fungerar dessvärre inte, kommer upp att det inte är ett giltigt Win32 program och det kan jag ej ignorera.
  3. Hej Kan ej installera Daemon Tools eller Alcohol 120% då det inte är kompatibelt med Windows 7. Tror det finns en version av Daemon Tools Pro som funkar fast jag har svårt att hitta någon torrent eller nedladdning för det. Annan hjälp är välkommen.
  4. Tackar. Nu funkar det som tänkt. Tråden kan stängas/tas bort.
  5. Skulle ej vara här om det räckte tillräckligt långt. Jag kan spela filer med .avi format. Dock med mindre lagg. Kan ej spela med .mkv format. Är det så illa att man måste ha VLC för det?
  6. Hej Jag kikar ofta film/anime på datorn och det har lätt blivit så att jag skaffar VLC då WMP hackar konstant när jag spelar upp anime. Nu är det så att jag av flera anledningar önskar att ha WMP för uppspelandet och skippar VLC. Om jag inte är helt ute och cyklar så krävs det specifika codecs för det, skulle vilja ha länkar till sidor där det är kompatibelt med nya windows (om det är det). Tack på förhand.
  7. Har försökt installera Service Pack 1 ett flertal gånger nu och får alltid samma resultat, en misslyckad installation med felkoden: 80070490 När jag trycker "Få hjälp med felet" söker den på: "WindowsUpdate_80070490" "WindowsUpdate_dt000" Har provat olika metoder som sägs lösa flesta Windows Update problem utan resultat.
×
×
  • Skapa nytt...