Gå till innehåll

Maveric77

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Maveric77

  1. SugarSync! Har kört det nu ett tag och är sjukligt nöjd! Man kan köra det webbaserat eller genom ett insticksprogram, båda funkar bra! Dra och släpp... 500 mb är gratis, men jag pröjsar 4.99 dollar i månaden för 30 gb lagringsyta!
  2. Ja, denna fråga kvarstår??? Vad är det bra för?
  3. Jag har 25 invites till Google Wave om nån vill ha... Även Spotifyinvites finns! PM:a!
  4. e-son, jag tror att vi alla (nästan) förstod syftet med länken! Lite drag på smilbanden blev det här i alla fall när jag läste artikeln, men desto mer skratt när jag läste vissa reaktioner! God Jul på er!
  5. Maveric77

    Dropbox

    Jag kör med SugarSync.com som är en liknande lösning tror jag. Dropbox var "bara" en beta så jag vågade inte hoppa på den. På Sugarsync får man 2 gb gratis, sen betalar jag 4,99 dollar i månaden för 30 gb extra. Principen är den att man installerar ett litet syncprogram på alla sina datorer (Win, Linux eller Mac) och markerar vilka filer/mappar man vill ha i sync, sen laddas dessa upp på deras server och man kan därefter komma åt alla sina filer från vilken dator man vill! I mitt fall så händer det titt som tätt att jag behöver nån fil som ligger på min privata dator när jag är på jobbet, och då öppnar jag bara Sugarsync och dubbelklickar på filen där, och så kan jag jobba i den. Den redigerade filen sparas automatiskt på servern, och när jag sen startar min dator där hemma så kommer den nya redigerade filen att laddas ner på min privata dator och ersätta den gamla. Funkar hur bra som helst, man kan även lägga till filer i mapparna som sen laddas ner automatiskt på den andra datorn. Givetvis kan man även "bara" använda det som en näthårddisk, men just sync-funktionen är sk*tbra! Man kan även (såklart) komma åt alla filer via ett webbgränssnitt och via iPhone eller en Androidnalle. Själv kör jag med en Android och helt plötsligt har jag tillgång till alla mina filer (jobbdatorn och privata) i telefonen utan att behöva kopiera över dom där! Om ni e sugna på att prova så maila gärna mig, om jag rekommenderar er (skickar en invite) så får både jag och den som jag rekommenderar 250 mb extra lagringsutrymme! Det tjänar vi båda på... Maila i så fall på mr.mathias.nilsson (at ) gmail. c om
  6. Stort tack för hjälpen! Jag gjorde som så att jag tog enbart din Launch.js fil och sparade under C:, därefter skapade jag en genväg på skrivbordet som jag böt ikon på så att jag fick Gmails ikon, och sen drog jag den till snabbstartfältet! Och så funkar allt... :-D Som sagt, Stort Tack!!!
  7. Hej på er! En liten fråga... Jag kör XP Pro här på jobbet och Internet Explorer 8. Jag har Explorer liggande i snabbstartfältet, och när jag klickar på den så öppnas fönstret och startsidan kommer upp, allt ok så långt! Och jag vet att jag kan lägga till fler flikar som "startsidor" så att t.ex. fyra olika flikar öppnas samtidigt när jag öppnar Explorer, men... Jag skulle vilja ha en genväg på skrivbordet som öppnar Explorer med fyra flikar (för privat bruk - jag vill få upp iGoogle, Gmail, Google Kalender och Google Docs) när jag klickar på den! Men bara när jag klickar på den genvägen! Om jag "bara" ska öppna Explorer för att kolla lite annat så kan jag ju använda ikonen i snabbstartfältet och komma till mitt företags hemsida! Förstår ni hur jag menar? Och går det att lösa? Tacksam för svar!
  8. Har nu tillbringat en god stund med att läsa hela tråden... Alltomxp´s forum har alltid hållt en hög klass och varit läsvärt, men det här är f-n det största bottennapp till tråd jag nånsin läst! Ett visst underhållningsvärde finns absolut, annars hade jag inte läst vidare, men det tillför knappast något på en sida som alltomxp! Tråkigt att se/läsa personers inlägg där det blir rena påhopp... Vissa av postarna i den här tråden ska nog hålla sig till Flashbacks forum och det gäller även en del "erfarna" postare här på forumet! Ni borde veta vilka ni är...! Och "erfarna" postare borde veta bättre än att gå in i diskussioner som troll startar! Och även om det inte är ett troll som svarar emot så måste man väl för tusan ha respekt för andras åsikter? Vill man fildela så fine, kör på... Vill man inte och tycker att det är fel så gör det inte helt enkelt...! En diskussion bygger på fakta, och det är en bristvara i den här tråden, från båda "lägrens" sida...!
×
×
  • Skapa nytt...