Gå till innehåll

mrKnowitall

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

mrKnowitall's Achievements

(1/8)

  1. Chille har spanat lite på allt det där nya de släppte på CES nu. Shit va det kommer bli fint. Tror du det kommer funka på de gamla internet@tv. Jag kanske bör vänta tills de där apparaterna finns i butik. Har inget emot att lägga en slant bara det är bra grejer. Kidsen lär ju gilla spel och om svt play och det kommer som du säger är jag helt såld. Haru hittat någon videodemo eller så på samsung apps? har googlat ihjäl mig efter det.
  2. Så det finns alltså inget stöd för HD-materialet på youtube ännu? Hur är navigering och så? Har bara sett det som finns på led-tv.se. Det kanske kommer i det nya som du pratar om. Just det verkar otroligt intressant med fler streamingtjänster. Tycker det är konstigt man inte kan streama 1080p-materialet för dig. Jag har iofs problem som en liten ponny med att streama sådant material över nätverket till min dator. Har ändå också en 11n accesspunkt, linksys t.om. Vore ju gött att slippa kabeln. Får se vad framtiden har att utvisa. Hade du rekommenderat den till mig?
  3. Finns det? Min htpc har gett upp och en tv ska ändå köpas. Isåfall, ska man köpa en med mediacenter och youtube och skita i en htpc när de ändå lirar samma format? Några invändningar?
×
×
  • Skapa nytt...