Gå till innehåll

Jada

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Jada's Achievements

(1/8)

  1. Nu har jag testat lite olika åtgärder igen, inget fungerar. Däremot så installerade jag XP på min andra HDD (som jag kopplat in sen tidigare..). XP startar som vanligt från den installationen. Men den andra installationen vägrar fortfarande att starta, jag blir inte klok på vad det skulle kunna vara för fel. Det som skiljer är väl att den XP installation jag hade från början inte var en giltig, så detta hände alltså när jag la på en äkta installation på den. Den vill helt enkelt inte starta XP. Nu har jag kunnat kopiera undan Documents and Settings från den första installationen, men jag vill ändå helst inte installera om så att allt det där försvinner. En till anledning till att jag inte bara vill ominstallera helt är att jag vill veta orsaken till varför XP inte vill starta.. Problemet måste ju gå att lösa.. Någon som har fler tips att ge mig?
  2. Ok, tack för tipset! Ska försöka hinna bränna en sådan till helgen. Det känns dock konstigt att minnet skulle ha pajjat helt plötsligt..
  3. Man kan väl inte ominstallera på den gamla windowsinstallationen utan att Documents and settings försvinner? Jag har viktiga filer i dom mapparna som jag inte vill bli av med. Iof.. den varnar att man inte ska installera Windows på samma partition osv.. nu minns jag inte riktigt vad den sa mer, kan göra ett test på det ikväll, men risken är nog att Mina dokument försvinner som sagt. Jag har även provat att ändra boot.ini via återställningskonsolen.. det gick inte heller så bra. Det känns ju som att det skulle kunna vara den, iom att den försöker aldrig starta Windows. Om jag väljer att starta windows (normalt eller i felsäkert läge) så kommer jag ingen vart, den bara startar om. Jag får aldrig upp bilden där Win XP laddas..
  4. Jag har försökt reparera xp 100 miljoner gånger nu Det konstiga är att jag inte får något felmeddelande ens.. Bara att xp inte kan startas efter att installationen gått klart. Har provat med fixboot och fixmbr i återställningskonsolen. Det hjälpte inte..
  5. Jag ominstallerade XP, alltså en reparationsominstallation, utan att formattera hdd. Efter detta så får jag bara upp att windows kunde inte startas. Har val som felsäkert läge osv, men inget fungerar, den bara startar om. Jag vill inte ominstallera helt, då jag inte vill förlora den information jag har under "Mina dokument..". Eller kan man ominstallera utan att förora allt man har under "Mina dokument"? Finns det andra trix jag kan prova? Tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...