Gå till innehåll

NJPN

Medlem
  • Innehållsantal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av NJPN

  1. Genom ljudkortet, USB-hörlurar. Kan det vara nåt fel på ljudkortet?
  2. Köpte en ny stationär dator [Compaq Presario CQ5213sc] med Win7 och allt funkar perfekt förutom ljudet som hackar sig då o då. Provade Winamp, WMP och till o med på Youtube, samma sak. När jag kollar på ljudkortet och dess uppdateringar säger datorn allt är OK. Känner någon denna problem? Kan det ha nåt att göra med att HDMI kabeln är inkopplad till TVn? Några tips jag kan prova, orkar skicka tillbaka datorn när jag vet det kan ta veckor innan man får tillbaks den. Tack för alla svar!
  3. Detta får jag när jag försöker uppdatera XP från Microsoft's uppdatering. Jag kör XP Professional SP3. Har försökt googla upp det men fattar inte mkt.
  4. Precis som rubriken så verkar jag inte få igång webbcam eller mikrofon. Och ja jag har den nya MSN Live. Nån har haft samma problem och är snäll att dela med sig hur man kan fixa? Tack i förhand!
  5. Haha fixa den ;D ...behövde bara formatera datan om och lägga drivrutinerna från början, tack för alla som försökte! Dock så har jag en problem med andra hårdisken (D:) -- När jag försöker klicka så kommer en ruta fram, "resycledboot.com är inte ett giltigt Win32-program." istället måste jag öppna hårdisken genom "utforska"? Kan man göra nåt åt det? Tack i förhand.
  6. Inget hände där heller, fortfarande samma > får bara formatera den och hoppas ljudkortet lässes in under installationen av xp.
  7. Nej precis, de ju det! Aja sista utvägen får väl blir att formatera om datan om ingen har mer att tilläga
  8. kanske borde formatera om datan igen och hoppas det går nu efter jag lagt in ljudkortet. Det konstiga är att jag la in ljudkortet riktigt och installera alla dess drivrutiner ändå står de inget på ljudenheter..???
  9. Det gick inte att ta bort nån av dom, bara "uppdatera drivrutin.."
  10. Ok vilken av dom? ursäkta om jag e jobbig, men jag e kass på sånt :-[
  11. Hej grabbar!! Köpte ett ljudkort idag och gissa vad... inte den heller funkar. Kopplade in den i "socketen" installerade dess program från skivan som kom med men fortfarande inget ljud? Verkar som denna dator har en förbanelse för ljud. Oh blir så arg, va kan de vara för fel`? Kortet är Creative Sound Blaster Audigy SE Bulk köpte den på Inet.se
  12. Försökte med det oxå, ingen lycka där heller!! Skitsamma får helt enkelt köpa en vanlig ljudkort, det skall nog funka.
  13. Så här ser den ut, ingen ljudenhet alls. Var ska den "SM Bus..." ligga?
  14. Det tror jag oxå, problemet är vet inte hur man skall lägga in? Finns ingen utropstecken som du ser, var skall den läggas manuellt? Har redan lagt in dom alla men som sagt, inte hänt mkt.
  15. Jag har kollat på det oxå, men fattar inte mkt. Finns inget at installera därifrån, står bara massa info.
  16. Tack för du försökte iaf, vet inte om garantin gäller har köpt den ca 2 år sen men skickade ett mail till HP's service för se va dom säger när man har bytt till Pro, tvivlar dom kommer ens försöka.
  17. Tack men jag har redan kollat upp det innan, har hållt på med detta sen förigår. Kan man inte ta bort all ljud som finns och sen låta windows hitta på "update"? Skulle det funka? Dock vet jag inte hur man tar bort.
  18. Xp Home Edition, första gången jag formatera datan sen jag köpte. Ok ska ändra tillbaks till auto. Det har inte med hörlurar att göra, ljudet existerar inte alls i datan just nu, kan varken spela i WMP eller Winamp, det kommer fram fel-medelande.
  19. Den va på "auto" så ändrade till Enabled, fortfarande samma. Har försökt lägga alla sorter av UAA bus driver men inget händer?
  20. Ja så la man in Xp Pro och nu kommer de inte fram nån ljud, har försökt med Microsoft Update Sp3 på HP's egna hemsida med deras egna drivrutiner men inget verkar få fram ljudet nu. Hade aldrig problem innan jag formatera. Ljudet är integrerat föresten. HP Pavilion w5570.swe AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21 Ghz, 2.00 GB RAM PAE Snälla kan nån hjälpa mig?
×
×
  • Skapa nytt...