Gå till innehåll

Umeaboy

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Umeaboy's Achievements

(1/8)

  1. Om man bortser från RTM-versionen som det inte finns någon nyckel till, vilken version är den nyaste annars av RC-versionen?
  2. Maila till cooker-18n@mandrivalinux.org om det så kan du få svar på dina frågor.
  3. Dölja uppdateringarna gör ju att de fortfarande finns kvar som oinstallerade uppdateringar. Hahahahahahahahaha Ja, jag säger då det. Detta är en anledning till varför Microsoft minskar i folks prioriteringar & det finns flera bevis på det. Förhoppningsvis så ska Ni väl lära Er någon gång också vad ett riktigt operativsystem är om Ni använder Mandriva.
  4. Ursäkta? Uppdateringar & onödiga program? Så som VAD?
  5. Saken är den att om jag installerar Mandriva på Svenska så får jag Svenska som språk tills jag väljer att installera ett annat & de kommer inte som uppdateringar som i Windows Update. Jag tycker att det vore smidigare om jag kunde ta hem ALLA uppdateringar utan att behöva ta upp en massa onödigt utrymme med språk som jag inte tänker använda just nu.
  6. Varför erbjuds man att ladda ner andra språk när man söker fram nya uppdateringar? Löjligt om jag får säga så. Dessa dagar är jag glad över att jag kör Mandriva Linux.
  7. http://windowsum.com/f77/windows-7-7201-la...6054/#post10907 Den sidan fungerar, men inte länken till det Svenska språkpaketet. Någon som har det i sin ägo som kan ladda upp det på Rapidshare & länka? Detta gäller 7201.
  8. Var hittar man det svenska språkpaketet till 7201?
  9. Kan man själv översätta & få dessa ändringar att gälla?
  10. När får vi 7-användare en drivrutin för Soundblaster Live! 5.1 som fungerar. Den som finns på Realtek's sida fungerar inte trots att den ska stödja Windows 7. http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...p;GetDown=false Där är sidan där ljuddrivrutinen finns.
  11. Vad finns det för lösningar till en Dell Dimension 4550? Jag har ett Soundblaster Live! 5.1-kort & ingen drivrutin som jag försöker lägga in fungerar heller. Har även provat att installera AC97-drivrutinen som har fungerat på Vista & den fungerade inte i 7:an. Varför släpper man en version UTAN ljuddrivrutiner? Det här är ju en av anledningarna till varför jag till stor del använder Mandriva Linux framför Windows. Notera att: Jag gick även till Dell's hemsida & till min modell, men den ljuddrivrutinen fungerade inte att installera heller.
  12. Jag sitter på en LG E510 & behöver drivrutiner till det interna inbyggda ljudkortet. Jag vet vad det heter efter att ha kollat i Mandriva Linux, men jag hittar inte drivrutinen för Windows. Var fnns den? Den finns inte på Microsoft eller Windows Update heller. Notera att denna fråga är för den Svenska versionen av XP Home Edition.
×
×
  • Skapa nytt...