Gå till innehåll

strejf

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

strejf's Achievements

(1/8)

  1. Jag ville bara tipsa om min tråd på ett annat forum. Där har jag samlat ihop nyheter och förbättringar i Windows 8. Mycket är hämtat från Microsofts Building Windows 8 blogg. http://www.sweclockers.com/forum/133-windows-8/1100005-forbattringar-i-windows-8-a/
  2. strejf

    Windows 7 RC

    Känns som att det är en chansning ändå att ladda hem icke färdiga produkter från Microsoft. Helt plötsligt kanske du har trasiga mp3's på din dator (som var fallet med Betan).
  3. strejf

    Windows 7 RC

    Windows 7 RC bygge 7100 finns sedan kl 04:53 i morse att ladda hem i en viss sjöbusevik. Enligt kommentarerna så verkar den vara äkta. Ingen x64 än dock.
  4. strejf

    Intressant!

    Jag tror definitivt inte att Microsoft läker byggen med flit. Däremot har de väldigt många testare och därför är det svårt att se till att ingen av dessa läker något. Frågan är om inte Microsoft till och med blockerar allt data som de får in från de läkta byggena, förutom från deras officiella testare förstås. Inget av detta är något som jag vet säkert, men det är vad jag tror.
  5. Öhhh... var hittar jag dom? Kolla om du också har ett gult frågetecken på "mass storage controller" i enhetshanteraren först och främst. Jag är lite osäker på var jag hittade drivrutinerna till den faktiskt.
  6. Någon som vet om det går att uppgradera från 32bit till 64 i Windows 7? Exempelvis något av dessa alternativ: Windows Vista 32 bit > Windows 7 64 bit Windows 7 32 bit > Windows 7 64 bit
×
×
  • Skapa nytt...