Appcon

Medlem
 • Innehållsantal

  101
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Appcon

 • Rank

 1. Återställning för att fixa problem?

  Båda felen fixade!!!! Kollade i loggboken & hittade nedanstående felbeskrivning. Jag avinstallerade "ipswitch\WS_FTP 12" och vips så funkar det igen. ________________________________________________________________ Felet uppstod i programmet med namn: Explorer.EXE, version 10.0.15063.608, tidsstämpel 0xb00723ab , felet uppstod i modulen med namn: wsftpsi.dll, version 12.4.0.0, tidsstämpel 0x507d78f6 Undantagskod: 0xc0000005 Felförskjutning: 0x000000000001de61 Process-ID: 0x2358 Programmets starttid: 0x01d33eec3a711ec5 Sökväg till program: C:\WINDOWS\Explorer.EXE Sökväg till modul: C:\Program Files\ipswitch\WS_FTP 12\wsftpsi.dll Rapport-ID: 71981f64-2f99-42ee-a713-d6bbd38df322 Fullständigt namn på felaktigt paket: Program-ID relativt till felaktigt paket:
 2. Återställning för att fixa problem?

  Har kollat allt i karantän inget konstigt. Har återställt alla från karantänen - utforskaren funkar ändå inte. Om jag från browsern startar C:\ så går utforskaren igång & funkar som den skall, Papperskorgens fel kvarstår. Har efter mycken möda & flera försök uppdaterat Win10:an till senaste versionen. Mödan bestod i att jag , för att fullfölja uppdateringen, var tvungen att rycka ur alla USB-anslutningar. Den misslyckade Win-uppdateringen angav problem med USB drivrutiner. Uppdateringen ser ut att ha lyckats men ursprungliga felet kvarstår.
 3. Skall försöka göra problembeskrivningen kort. Jag följde tidigare råd: 1. För att rensa bort diverse reklamskit körde jag på "Er" inrådan Malwarebytes & därefter ytterligare ett program som jag fick rekommenderat (har redan raderat det). Efter ett antal rundor så verkade ursprungliga problemet vara borta. Dock har något hänt med Explorer & Papperskorgen. Det går inte att starta på vanligt sätt. Det flashar till, skärmen slocknar, sen tillbaka igen till riktig skärm dock utan att explorer startar. Vad jag inbillar mig är att vid tidigare nämnda rensning tog bort några DLL-filer. Hur kan jag återställa Win10Pro igen så ev. saknade filer återskapas igen? Stoppar jag i installationsskivan så verkar även CD/DVD-läsare fått hicka - verkar inte funka normalt. Har Microsoft (har inte hittat) något verktyg av något slag?
 4. Tack för hjälpen. Har nu följt era rekommendationer och (ta i trä) det verkar ha blivit fixat!
 5. Hur i hela glödheta kan man förhindra att "zeroredirect5 . Com" att hoppa in & kidnappa div sidor. Var ändrar jag så detta förhindras? Tack på förhand
 6. Har nu testat det mesta. Men problemet uppstod plötsligt en dag då jag startade maskinen. Disken är ganska ny & den har ju funkat bra som backup-disk.
 7. Även om jag kan se foldrar & filer & även kan navigera runt i trädet så går det tydligen inte att komma åt filinnehållet. Nu krånglar även MiniTool för mig. Efter att startat om maskinen så går det inte att starta MiniTool. Det frågar hela tiden efter licensen. När jag om & om igen skriver in licensnumret så får jag till svar att den redan är registrerad. Betalade $39 för appen som nu inte startar. Har försökt nå leverantören så jag sitter & väntar. F.ö. så har jag nu plockat ur disken från USB-skalet & skall montera den i en PC. Har också på din inrådan testat olika USB-kablar.
 8. Kan det vara denna typ av logg-info du frågar efter? Jag fattar intet!
 9. @ Cecilia: Det är en fristående USB-disk. Har köpt MiniTool Partition (MTP) Wizard Pro och funnit följande: 1. MTP hittar disken (NTFS), se bif bild "MiniToolPar..." nedan: och sedan! 2. När jag använder "Explore Partition" ja då ser jag foldrarna & de scannade (flera 100) filerna jag vill åt. Se bild "PartExxplorer" nedan: Om jag sedan försöker ändra (assigna) disken en bokstav ja då dyker den i MPT som BAD DISK. Ja, ja, jag "kämpar" vidare......
 10. Meddelandet jag fick (CRC-fel) är det tecken på att disken är dör lr?
 11. Har nu laborerat en del med denna & en annan "lömsk" disk. När jag initierar disken på nytt så får jag CRC-fil. Betyder det att disken är bortom all hjälp?
 12. När jag körde "quick format" så fick jag följande fel från DiskPart -> "Felaktig parameter" "See system event log for more information".
 13. Körde igenom ovanstående rekommendation utan att komma åt disken. Går ej att formatera ......
 14. Menyval enligt bilderna. Svar nej, funkar inte på annan dator.