Appcon

Medlem
 • Innehållsantal

  110
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Appcon

 • Rank

 1. *** LÖST AV SIG SJÄLVT *** Helt plötsligt funkar det igen, att swapa on-/off-line.
 2. Utan vidare så har MS Outlook 2019 ställt sig i läge "Arbetar offline". Hur i hela friden får man Outlook i online-läge igen. Det går inte att under fliken "Skicka och ta emot" ändra läge genom att klicka på den rödkryssade symbolen.
 3. Tack, men någon OST-fil hittades inte - någonstans. Hon har bar använt outlook som ren skriv/mail-maskin. Hittade RoamCache -filer som jag kopierade över för ev hitta något. Får fila vidare på detta ämne. (tanten e inte gla)
 4. Svårt att förklara men; Hustrun har bytt dator efter pajad HD. I outlook har hon inte "byggt upp" kontaktregistret. Den gamla disken har jag fått snurr på men VAR kan jag hitta de mail-adresser som dyker upp när man skriver in adr. adressfältet. Dvs förslagen som dyker upp? Har använt en gratis PST-läsare & konstaterade att hon Contacts var tomt. Skulle vilja hitta & flytta adresserna till den nya komputtern hon använder. Tack på förhand.
 5. Tack, då kanske jag inte behöver söka någon "anti-trojan"-SW & skanna med. Min Norton Security meddelar att "Du är skyddad". F.ö. så har jag inte någon kamera ansluten!
 6. Vad f...n är nu detta? Ett nytt påfund eller? Undertecknat: Honor Hacker Inget jag oroar mig för men förbannad blir jag ändå. ÄR DETTA ETT NY & KÄNT FENOMEN? Är det något att oroa sig för? _________________________________________________________________________________________________________ 22/08/2019 - den här dagen hackade jag ditt operativsystem och fick full tillgång till ditt konto. Hur jag gjorde det: I routermjukvaran, genom vilken du gick online, var en sårbarhet. Jag hackade just den här routern och placerade min skadliga kod på den.