Gå till innehåll

Pengwin

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Pengwin's Achievements

(1/8)

  1. Har testat med att avaktivera indexering. Gav ingen förbättring, finns enligt mig ingen anledning att avaktivera. Har satt på indexeringen igen, och det fungerar bättre. Tack för alla synpunkter och tips.
  2. ......Vilka kan stängas av? Någon som vet? question?
  3. Tack alla för tips och råd. Jag skall vara försiktig i registret. Har Åke Engelbrektsons mall "Stäng av indexering av filer i XP"
  4. Har någon tips på bra program för rensning, optimering/uppsnabbning av min XP Pro. Svenskspråkigt. Tacksam för tips, gärna länktips.
  5. Hur kommer jag till registereditorn för att navigera till HKEY.......................................................?
  6. Men, är det inte så att indexeringen går i paus när jag jobbar i datorn?
  7. Som privatperson, med normalt antal dokument, bilder & musik. Skall jag då inaktivera indexeringen för att få snabbare pc? Viket slutligt råd ger ni mig då?
  8. ....eller skall den vara av, för att datorn skall vara så snabb som möjligt? Har diskens storlek betydelse om om indexering skall vara på eller av?
  9. Har någon tips på hur man får tillbaka "Konto" Problemet löst
  10. Under verktyg, skall det finnas en rad "Konto" hela rubriken konto har försvunnit. Någon som vet råd? Problemet är löst
×
×
  • Skapa nytt...