Gå till innehåll

rail

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

rail's Achievements

(1/8)

  1. Ställer en fråga för en kompis räkning. Han har köpt en intern SSD-disk. Han har tänkt att ha den som program-disk d.v.s. när han installerar nya program så vill han ha dom på denna disk. Men när installerar ett program och väljer denna disk så får han meddelandet: "Du har inte behörighet till denna disk". Vad kan man göra åt denna saken?
  2. När jag skall göra en systemåterställning så finns det i regel bara ett datum att välja. Trots att jag vet att flera systemåterställningspunkter har skapats vid många olika tillfällen. Jag har i "Systemskydd" angivit att 10% kan användas vilket blir ca. 11GB i mitt fall. Gott om utrymme alltså. Av dessa har bara 104MB använts. Varför finns det i regel bara ett datum att välja på för systemåterställning? Har jag missat någon inställning? Kan något radera återställningspunkterna såsom virus eller något annat program? Har bra antivirusprogram tycker jag och kört med Malwarebytes Anti-Malware men inte hittat något.
  3. Kör Windows 7 RC via Virtual PC. Det hittar inte mitt ljudkort (Soundblaster LIVE 5.1) eller mitt grafikkort (ATI Radeon X1600) Så jag har inget ljud och grafikrutinen är "Standard VGA adapter", vilket innebär att jag inte kan ändra skärmupplösningen till 1440X900 widescreen. Finns det någon lösning? Kommer det bli så här också om jag installerar den skarpa versionen på min PC?
×
×
  • Skapa nytt...