kontakten

Medlem
 • Innehållsantal

  72
 • Gick med

 • Besökte senast

Om kontakten

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Huskvarna
 1. Har en stationär dator kopplad till en masterslavekontakt. Men det innebär att datorn aldrig är helt avstängd, vissa lampor lyser. Är detta bra i längden eller är det skonsammare för datorn om jag använder en kontakt där jag kan bryta strömmen helt?
 2. När du klickar på "rapportens omfattning" kommer du till en frågesida som förklara vad rapporten går ut på.
 3. klanske du redan provat, men: öppna felsökning i kontrollpanelen, skriv in hemgrupp i sökrutan, så kan du gå vidare med en sökning där.
 4. Såg i ett annat forum en som hade samma problem. Han kopplade ur USB gamepad, startade om Datorn, sedan gick allt som det skulle. Vet inte om det är relevant för dig.
 5. Kan inte svara säkert, men på min Dator är det det säkerhetsprogram jag installerat som kommer med flest popup-varningar. Du kan också öppna säkerhetspaketet och klicka på historik, så får du vet vad det gjort. Men det kan ju vara så att dom upptäcker olika slag av hot, och på det viset samarbetar. Men det är bara en personlig teori.
 6. Håller med om att windows live mail är bättre. Jag föredrar att skriva mail direkt i respektive mailkonto i webbläsaren. Dom flesta dock i min smartphone. Att dom inte kunnat lägga in kontaktuppgifterna i w10 är dåligt.
 7. Klicka på windowsknappen nere till vänster, skriv in skärmsläckaren i sökrutan, öppna filen och markera skärmsläckarbild och tid. Fungerade för mig.
 8. En annan möjlighet skulle kunna vara den här: Öppna din mailbox i W10 och klicka på konton i vänsterspalten. Då dyker det upp en spalt till höger där du ser dina (ditt) mailkonto, klicka på mailkontot, då får du fram några inställningar. Klicka på rubriken "Ändra synkroniseringsinställningar för postlåda". Scrolla ner till knappen för synka kontakter och se att den är on. Funkade för mig, hoppas det går bra för dig också.
 9. Det finns ett administratörskonto och ett gästkonto med begränsade åtkomstmöjligheter. Den som loggar in med inloggningsuppgifterna står som administratör och är då "standardanvändaren på Datorn. För att ha full åtkomst till Datorn måste du vara inloggad som administratör.
 10. Har dessbättre löst problemet.Jag avinstallerade AV-programmet helt och körde återställningen utan problem sedan. Nu funkar allt som det skall igen. Kanske berodde felet på att jag körde en Beta-version av antivirusprogrammet, det kan uppstå buggar då innan det är stabilt. Tack ialla fall för tipsen, dom har hjälpt mig på vägen.
 11. försökte ikväll med en tidigare datum för återställning, avaktiverade antivirusprogrammet. men det gick inte denna gången heller.
 12. Jag försökte med det, försökte tvåolika återställningspunkter. men den kunde inte utföra åtgärden, skyllde delvis på antivirusprogrammet, trots att jag avaktiverade det under processen. Får kanske rensa Datorn och återställa. Har som väl är ett hyfsat färskt medie i usbpinnen.
 13. proxyservern är avbockad, så det är nog inte den. Alla webbläsare utom IE är avinstallerade. När jag klickadepå konfigurera anslutningar fick jag svaret "Du är redan ansluten till Internet".
 14. provade med att återställa, men det hjälpte inte. Hade även Google chrome och firefox instakllerade, inte heller dom fungerade. Bitdefender AV hittar inget. Hade Nano AV när felet inträffade.
 15. Båda heter IE11. Operativsystem är win8.1. Datorn är ideacentre Q190