nick

Medlem
 • Innehållsantal

  90
 • Gick med

 • Besökte senast

Om nick

 • Rank

 1. Hej på er!.Jag har en HP Pavilion laptop som börjat att hänga upp sig i tid och otid.Vid start eller efter ett tag,spelar ingen roll.Jag märker att fläkten går ner i varv och pilen går inte att flytta.Kan detta vara ett allvarligt problem(reparation) eller kan man göra någonting själv?.Stort tack på förhand,nick.
 2. Goddagens .Jag har 3 st externa hårddiskar för backup och datorn tilldelar dom olika namn(bokstäver).Problemet är att datorn helt plötsligt får för sig att hårddisk "J" är hårddisk "H" tex vilket innebär att ikoner i hårddisken försvinner.Bara ett kosmetiskt problem kanske men irriterande.Finns det något sätt att få datorn att fatta att hårddisk H är H ?.
 3. nick

  Expresscard?

  Hej på er alla .Jag funderar på att köpa ett Buffalo Expresscard USB 3.0 till min laptop då jag har en extern hårddisk som stöder USB 3.0.Ett rykte gör gällande att med ett sånt kort så uppnås bara halva överföringshastigheten jämfört med "riktigt" USB 3.0,men inget om detta nämns varken på Buffalos egen sida eller något annat märkes för den delen,så hur är det egentligen med det hela?.
 4. Nej det har jag inte gjort.Jag har ju hört talas om "raidning" tidigare men vet inte vad fördelen är.
 5. Hej på er.Jag har en laptop(Windows 7 64 bit) med två st 500gb hårddiskar och skulle vilja byta ut en av hårddiskarna mot en Corsair Performance 3 Series SSD-disk men fortfarande ha användning för den ena av mina gamla hårddiskar.Låter det här sig göras överhuvudtaget och vad ska man isåfall tänka på.Stort tack på förhand,Nick.
 6. Hej på er.Jag skulle gärna vilja veta hur man går tillväga när man vill titta på på HD-videos(mp-4,avi,wmv)på tv med en blu-ray spelare med så bra bildkvalitet som möjligt.Vilka program är bra och till vilket format ska jag konvertera till osv.Stort tack på förhand.
 7. nick

  Java updateringar?

  Det sistnämnda.Tack för tipset.Nick.
 8. nick

  Java updateringar?

  Jovisst jag håller med er,och jag vet att jag börjar installationen med att klicka på ikonen/ikonerna som dyker upp nere i aktivitetsfältet.Men det har inte varit problemet,jag har hela tiden fått nya uppdateringsikoner i aktivitetsfältet trots att jag precis har installerat dom nya.Därför är jag inne på Cecilias linje.Efter att ha följt instruktionerna igår om ominstallation så verkar det ha löst sig,inga nya ikoner har dykt upp.Stort tack allihop.
 9. nick

  Java updateringar?

  Ja det låter ju logiskt.Vad gör man om man vill ha automatisk uppdatering och det problemet kvarstår?.Nick.
 10. nick

  Java updateringar?

  Jaha nu har jag plockat bort alla äldre versioner av Java och installerat den senaste.Ska jag förstå det som så att det faktiskt är normalt med alla dessa uppdateringar från Java på sistone?.Jättetack hursomhelst.
 11. nick

  Java updateringar?

  Hej si3rra.Jag gick in i Program och funktioner,där var 3 Javainstallationer:-1-Java6 Update 15 (64 bit)-2-Java6 Update 22-3-JavaSE Development kit 6 Update 15(64bit).På min förra dator fick jag en Java uppdatering kanske en gång om året,nu har jag minst haft 20 på 4 månader.Det måste ju vara något fel,så många uppdateringar kan dom inte släppa.Nu har jag iallafall trots Cecilias varningar stängt av automatisk uppdatering och får göra det manuellt istället.Stort tack för alla svar.Nick.
 12. nick

  Java updateringar?

  Det ska jag prova.Stort tack på dig.
 13. nick

  Java updateringar?

  Hej på er.Jag skaffade ny dator för ett tag sen och har problem med Java uppdateringen.Sen jag köpte datorn så måste jag ha fått ett 20-tal uppdateringar för Java?.I början så installerade jag uppdateringarna innan jag började tycka att det verkade mysko med så många,men det spelar ingen roll,nu är där 2 nya som blinkar i aktivitetsfältet så fort jag slår på datorn.Uppenbarligen så fattar inte datorn att uppdateringarna är installerade och jag fattar å andra sidan inte vad jag ska göra åt det.Tacksam för hjälp.Nick.
 14. Jag tycker mig minnas liknande problem med Vista,hoppades att det skulle vara fixat i 7an,dessutom har 7an FORTFARANDE problem att minnas vilken STORLEK jag vill att mappinnehållet ska visas som.Ni får säga vad ni vill mina vänner men det tycker jag är ganska dåligt.Tack annars E-son.