Gå till innehåll

ktrixter

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av ktrixter

  1. Nu är Windows 7 installerat och fungerar som det ska! Det jag (eller rättare sagt min bror) gjorde var att dra in den nyare BIOSen som kommit och sen ominstallera allt igen, men istället för att ha 2 aktiva hdds så hade han bara en som han partionerade upp. Allt funkade precis som det skulle efter det!
  2. Efter ännu en runda av omstarter osv. har det nu uppstått något nytt. Nu får jag fram en bild efter "Starting Windows" delen där det står "Setup is preparing your computer for first use", bara det att efter cirka 4-5 sekunder så startar datorn om sig och jag kommer in i bootmenyn eftersom Windows avslutats felaktigt.
  3. Tack för länkarna! Har bara en fråga till, kanske är en newbie fråga men ändå: hur installerar jag drivrutinerna till mitt grafikkort om jag inte kommer in i Windows?
  4. Jag har kopplat ur allt förutom tgb, mus och nätverkskabeln. Jag kör med en skiva av den skarpa versionen av 7an som fungerat så sent som igår. Jag har bytt ingång på grafikkortet men fortfarande ingen bild. Jag har ett nVidia Quadro FX 1700 kort, kanske är det som spökar? Har försökt ominstallera c:a 7 gånger redan.. men men, skam den som ger sig!
  5. Det är ingen EEE PC, det är en Lenovo stationär.
  6. (jag har sökt men kan inte hitta något svar så jag startar en ny tråd, jag har även googlat men utan att hitta någon lösning, ber om ursält om det bara är jag som är ett pucko) Hej! Har precis försökt installera Windows 7 på min burk. Körde en fresh install då jag formaterade hårddisken etc. och det funkar ända tills det att man ska logga in för första gången. Då blir skärmen svart och jag kan inte se något. Har försökt starta om i felsäkert läge men eftersom Windows 7 inte är helt installerat (enligt datorn) så fungerar det inte. Jag kommer alltså inte vidare in i Windows för att kunna ändra något eller lägga till en .bat fil som jag läst om. Är det någon som har något tips på hur jag ska kunna få det att fungera?
  7. Jag har råkat ut för samma problem, bara det att jag har både kursiv text och fet text på ställen där det aldrig varit förut. Och jag hittar ingenstans där jag kan ändra det i Kontrollpanelen->Bildskärm->Utseende->Avancerat. Är det problem med fontsen i Vista eller är det nåt helt annat?
  8. Ja, jag har testat i olika USB portar, har prövat i varenda en. Och ja, USB TGBs ska funka, eftersom mitt Dell TGB funkar via USB så borde väl alla andra också funka tycker man men icke.
  9. Nej, eftersom den inte hittar drivrutinen via USB (alltså när jag kopplar in TGBt) så är filen från deras hemsida tillhörande TGBt som kan installeras eller filen från CDn. Update: Nu när jag pluggar in TGBt igen säger den att "Logitech USB Keyboard klar att användas, enhetsprogramvara har installerats." Men oavsett om jag bootar om eller kopplar in och ur skiten så funkar det inte. Det funkar i bootmenyerna men när datorn når login-screen så funkar det inte. Det är också som att det hänger sig eftersom NumLock knappen lyser men den går inte av stänga av. Måste jag lida i all evighet med en slö Alt Gr tangent för att min kära dator vägrar acceptera andra TGBs !? Hehe
  10. Kör med Vista Business 64 bitars SP1 och jag vill köra med ett annat tangentbord, det är bara det att Vista vägrar låta något annat än mitt gamla skruttiga Dell tangentbird att fungera. Jag har försökt både med ett från Microsoft och nu senast med ett från Logitech men det funkar helt enkelt inte. Jag installerar drivrutinerna från CDn men det hjälper inte. Sen laddar jag ner de senaste drivrutinerna från Logitechs hemsida men det funkar inte heller. När man sen pluggar ur och in tgb:t igen så säger den att den hittar drivrutiner MEN de kan inte installeras för att den digitala signaturen inte är korrekt osv. och att man ska kontakta tillverkaren. Vad ska jag göra?! Tacksam för hjälp, och jag ber om ursäkt om det redan finns en tråd i ämnet, sökte men hittade inget liknande.
×
×
  • Skapa nytt...