Gå till innehåll

arvidevert

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

arvidevert's Achievements

(1/8)

  1. Jag har följande problem:När jag går ur Outlook eller stänger av datorn kommer det upp en ruta med följande med:´´Outlook Express kan komprimera meddelanden för att frigöra diskutrymme.Detta kan ta några minuter´´. Det kvittar om det finns 0 meddelande,den här rutan kommer upp varje gång iallafall! Försökte att få hjälp av Microsoft Sverige men dom begär ju nästan 700:- för att rätta till problemet! Någon här som vet hur man kan fixa det här?
  2. Ok! Tack för ditt råd,jag har nu bestämt mig för att ta väck Panda och jag funderar på att ta Comodo,synd bara att jag tydligen blir blåst på pengarna av PCM!
  3. Jag har Pandas 2009 Global Protection och har stora problem när programmet konfigurerar.Har varit i kontakt med dom, och mitt ramminne på 0,98 ska räcka säger dom,så det lutar åt ett återköp,och det hoppas jag verkligen,för det har inte varit annat än problem hela tiden sen programet installerades! Jag är tacksam för tips om ett betydligt tillförlitligare program från någon av er som läser detta, och själva har provat något som är bra! Priset har ingen betydelse tycker jag, utan det är säkerhet och funktion som är det viktigaste.
×
×
  • Skapa nytt...