Gå till innehåll

kallesemma

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

kallesemma's Achievements

(1/8)

  1. Jag har problem med att Outlook express startar av sig själv och lägger sig framför andra fönster. Den slöar ner laptopen hemskt och när man kryssar bort outlook så dyker den strax upp igen. Låter man det vara så kan det bli över 100 rutor! Virus? Jag har använt Recovery skivan som följde med laptopen och installerat om allt, men samma problem uppstår ändå! Jag har även tagit bort programmet outlook express från laptopen, men det hjälper inte; då dyker en ruta med outlook kuvertet upp nere i högra hörnet ändå. Jag använder förstås virusprogram och har fn Norton (trial version). Använder annars AVG. Jag blir tokig på det här och vet inte var jag ska vända mig, snälla hjälp!!!
  2. Efter att jag gjort en reset så funkar det äntligen!!! Tack för all hjälp!
  3. Nej, det funkar inte heller. Jag har bockat av markeringen för Windows Colours och startat om och sedan bockat för och startat om igen, men det blir ingen förändring... Fler förslag?
  4. När jag tex går in på ett forum eller en auktionssight så ändrar inte länkarna färg när jag varit in på dem. Jag har ställt frågan förut och fick förslag om att jag skulle ändra inställningar för cookies, men det spelar inte någon roll hur jag ändrar de inställningarna; länkarna ändrar ändå inte färg. Vet någon vad detta beror på? Det är väldigt irriterande att de inte ändrar färg eftersom man ofta kollar länkar som man redan läst. Tacksam för svar! ********************************************* 2009-01-18: Tråden är nu låst eftersom problemet är löst Tycker du att den är felaktigt låst, var god kontakta Mickilina *********************************************
×
×
  • Skapa nytt...