Gå till innehåll

larsronn

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av larsronn

  1. Oki sagt och gjort!!!!!!!!!! Vet inte vilket felet är men förslaget fungerade. Ska kolla upp vad som följde med och ge nya kotot mer behörighet. TACK. Tänk att ibland är lösningen alldeles under näsan LOL.
  2. Hur hum i duvet är jag? Jag hade gjort backup på mina registerposter. Jag installerade dem och startade om....samma resultat så det är nog lilla jag som angett att anteckningar skall öppna filer, och sedan gäller det för alla filer. Undrar var jag var och klickade. Hmm ngn som vet vilket standardprogram man skall använda? Hittar inte exe fil i associera endast exc. Tror att lösningen ligger där ngn stans men vågar inte klicka ngt mer....lite av chicken. Höll på att öppna ngn hemmladdad torrentfil i konstigt format och ville öppna ett dok i anteckningar för att se vilken codec som skulle behövas för att se den. Hmm Please help!! Annars måste jag börja leta gamestats i spelmapparna. Är liiite av speloholic..
  3. Jaa va säger ni eminenta kodknackare. Ska jag ge upp eller finns det ngn räddning. Vista-skivan sitter i spelaren....LOL!! Om jag kör installera kommer då allt försvinna eller skriver den bara över alla inställningar?
  4. Nope sorry, men en sak är att alla program som automatiskt sätts igång när jag startar datorn, typ xfire, ccleaner, bittorrent m.fl öppnas med ett fönster där anteckningar visar programmets källkod, alltså inte programmeringssträngar utan en massa siffror och lite text ihopsatt så det fyller hela fönstret. Har börjat fundera på att formatera hela burken men jag har en massa statistik i olika program som är svåra att kopiera + en färdig C-uppsats som skall upp till bevis.
  5. Laddar du hem bittorrent eller andra filer så kan du få fenomenet. Iaf så var det så för mig. Annars så kan det vara om du har ett trådlöst nätverk där en annan uppkopplad dator har första tjing på linan, typ om du har en gamerouter från D-link
  6. Tror inte att jag gör riktigt rätt. När jag försöker så öppnas bara anteckningar och platsens källkod. Om ett program öppnas med exe så är det kört. Har du en instruktion hur jag exakt ska göra når jag lägger in strängen?
  7. Jag kan inte ens komma in i "Ange standardprogram för den här datorn" då visas bara källkoden i anteckningar
  8. Jag har gjort vad du sa men det finns inget onormalt vad jag kan se. Inget om att anteckningar skulle starta exefilen. I CCleaner så stod det "C:\Program Files (x86)\CCleaner\CCleaner.exe" Kan problemet härledas till att vissa program inte är kompatibla med 64-bits edition?
  9. Vet inte riktigt vad jag gjorde, men när jag klickar på ett program, det vill säga exe-filen aktiveras så öppnas ett anteckningsdokument fullt med källkod. Detta gör att jag inte kan starta några program förutom internet. Kan inte göra någon systemåterställning eller någon backup. Fick igång defender på ngt sätt och scanningen visade ingen virus. Antagligen måste jag ha kommit åt att alltid öppna programmen med anteckningar, och att det sedan gäller alla program. Hur återställer jag denna fadäs?? Kan man återställa registret till defaultvärde? Vågar inte installera om med skiva. Har jättekänslig info på datorn. Har vista home premium 64-bit
×
×
  • Skapa nytt...