Gå till innehåll

Carsten

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    3

Allt postat av Carsten

  1. Prova att hålla "ctrl+alt" och trycka "pil upp, ned, höger eller vänster" så får du se vad som händer. OBS. Fungerar bara med skärmar kopplade analogt.
  2. Hej. Tycker som om du har problem med någon form av malware eller trojan som kapar muspekaren. Den klickar ju på något som ser ut att heta "interacti" nånting. Du ska söka genom din dator med något program för att rensa bort det här.
  3. Det är bara filer från C:/ som hamnar i papperskorgen. Raderar du filer från andra diskar så försvinner de.
  4. Det händer tyvärr att uppdateringarna blockera varandra. Använd Windows-update för att manuellt ladda dessa i rätt ordning.
  5. Carsten

    Bluescreen

    Det vanligaste är att något gick fel vi senaste uppdateringen. Du kan backa uppdateringen och får då möjlighet att uppdatera de drivrutiner som jag tror är grafikdrivrutinerna innan du på nytt kör Windows uppdateringen.
  6. Samsung är bra diskar så köp en sån när du ska ersätta den du saknar. Knäcka skivan? har du hemlig info på den? Slå en eller et par spikar genom den om du inte har tillgång till ett raderingsprogram.
  7. När en hårddisk börjar ticka är det ett tecken på att den håller på at lägga av. Har du vicktig info på den så säkerhetskopiera snarast och byt ut disken.
  8. Om du inte redan gjort det så måste du prova att avinstallera i felsäkert läge, gäller de flesta antivirusprogram.
  9. Jag har installerat IE10 istället, det funkade. Tack för ert engagemang.
  10. Tack alla. Jag ska prova era tips. Återkommer om jag inte lyckas.
  11. Nej bara meddelandet om att "internet-Explorer installationen slutfördes inte" och sen får jag en länk till någon felsöknings sida som inte är till någon hjälp.
  12. Hej. Jag kör win7 och är nöjd. För närvarande har jag IE8 som webbläsare men har försökt att installera IE9. Installationen startar normalt och verkar gå bra men när den är 100% så avslutar den med att säga "Installationen misslyckades". Någon som vet vad som är fel?
  13. OK men jag väntar nog tills SP2 släpps officiellt.Den kanske inte är riktigt anpassad för svenska än. Jag har inte så bråttom. Tack i alla fall för din hjälp. jag fick ju lära mig lite nytt.
  14. Jag har en alldeles ny Hp Paviliaon Elit med 64 bitars Vista och quad processor. Bios är jag inte säker på vad jag har Det följer ju med en uppdaterings funktion från Hp och den har jag använt redan efter jag startade upp första gången. Kan man kolla det när man har startat datorn och är inne i Vista?
  15. Jag använder Nokias egna PC-suite som du kan hämta gratis på Nokias hemsida under support. Tillsammans med en Blåsticka kan du sedan koppla ihop telefonen med datorn och överföra filer, redigera och synkronisera telefonboken smsa och annat. Du måste bara se till att använda en blåpinne som funkar med Vista.
  16. Det verkar vara allmänt känt att viloläget i Vista fungera dåligt. Men är det någon som kommit på någon lösning? Jag brukade använda det i XP och uppskattade den betydligt snabbare uppstarten.
×
×
  • Skapa nytt...