Gå till innehåll

TheUnderdog

Medlem
  • Innehållsantal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av TheUnderdog

  1. Dessutom testade jag nu att öppna filen vid namn p_981116.exe som Win32 Cab försökte starta. Jag får meddelandet att mitt system inte behöver denna patch. Då antar jag att det är löst. Äntligen.
  2. Nej, det finns inte under avinstallerbara program. Jag har helt enkelt flyttatt exe-filen från Windows-mappen till en annan plats för att se vad som händer. Nu slutar datorn i varje fall ge mig signaler om nån blockering. Det är iofs en bagatell men väldigt störande eftersom jag får meddelandet varje gång jag startar datorn och en sådär var 10:e minut därefter om jag inte hindrar blockeringen. Den här filen är väl helt enkelt någon gammal uppdatering av DirectX, för just den delen är nog bra uppdaterad på min dator. Stort tack!
  3. Okej, nu hänger jag med lite bättre. Jag kan alltså ta bort filen som Win32 Cab... försöker starta åt mig om jag packar upp exe-filen innan? Det verkar vara en patch (Microsoft DirectX Media), men den ligger i Windows-mappen, vilket är en mapp jag helst inte vill röra. Ska jag packa upp exe-filen på samma plats som den finns på nu?
  4. Vilket program menar du? Win32 Cabinet Self-extrator? Borde det inte uppdateras via Win update?
  5. Okej, tack för tipsen. Jag gick in under programmets egenskaper och bockade i att jag vill köra programmet som administratör. Då försvann påminnelsen att programmet blockerats. Hoppas det funkar. Vad som är konstigt är att jag redan är datorns administratör. Varför skulle jag då behöva bocka in detta alternativ över huvud taget?
  6. Hej! Jag får konstant ett meddelande om att Win har blockerat ett startprogram, nämligen Win32 Self-extractor. Jag förstår inte hur jag ska få det här programmet att inte blockeras, om programmet nu verkligen behövs. Programmet finns ju inte listat under startprogram i Win Defender. Tack på förhand!
  7. Nu har jag betydligt mer än 17 gb kvar. Det var länge sen. Helt otroligt hur mycket gammal bråte jag hittade i undangömnda mappar. Tack!
  8. Då kan jag passa på att fråga experterna: Jag hade XP på min dator ursprungligen, men installerade Vista istället. Jag misstänker att många filer/mappar lagts ihop i "en enda hög" eftersom installationsprogrammet inte visste vad den skulle göra med filerna. Är jag rätt på det? Hur får jag bort skräpet på enklaste sätt?
  9. Och allt annat under "AppData"? Jag hittar tex massa programfiler, som jag trodde att jag redan hade avinstallerat.
  10. Tack! Space analyzern underlättade rejält. Nu är det väldigt tydligt vad som tar plats. Vilka filer samlas i Roaming-mappen? Är det skräp?
  11. Tack för tipsen! Jag är mer intresserad av att förstå var 10 gb plötsligt tog vägen. Någon?
  12. Tack för rådet, men det löser inget, eftersom inställningen i Spotify var inställd på max 10 % av ledigt hd-utrymme. Av 17 gb borde ju bara 1,7 gb försvinna. Vad annars kan det vara? Svår fråga...
  13. Hej! Igår hade jag 17 gb kvar på min hd men idag 7. De enda som har hänt är att en säkerhetsuppdatering för Win installerats. Dessutom har jag installerat Spotify. Vad har hänt med 10 gb? Är det riskfritt att rensa bort ex minnesdump-filer osv. under diskrensning? Tack på förhand!
  14. Hej! Kan jag avinstallera .Net Framework v 1.1 om v 2.0 är installerad? /Christian
  15. Tack för svaren! Kan konstatera att det inte räcker att bara bocka i "dölj skyddade operativsystemfiler" för att slippa se typ en "dublett" av en öppen word-fil.
  16. Jag blir informerad av Windows Update att det finns en säkerhetsuppdatering för Microsoft .Net Framework version 1.1 service pack 1 (KB886903). Problemet är att uppdateringen hela tiden misslyckas. Vad är fel? Jag har gjort en felkodssökning, men utan framgång. Behöver jag version 1.1 då jag ser ut att ha version 2.0 installerad? Tacksam för svar! /Christian
  17. Jag ser vad jag tror är dolda filer. De heter exempelvis "desktop.ini". Även om jag tex har en Word-fil uppe, dyker det upp en extra ikon (något genomskinlig) vid sidan av fil-ikonen. Det irriterar mig hur som helst...Hur döljer jag dessa filer? Om det nu går... Tacksam för svar! /Christian
  18. Ja, jag startade om efter inaktiveringen och innan jag försökte köra programmet igen.
  19. Nej, detta hjälpte inte tyvärr. Testade att stänga av UAC:n, men dataexekveringsskyddet går fortfarande inte att stänga av för programmet enligt Vista. Konstigt nog kan jag lägga till vissa avi-filer i Win DVD-bränning, men inte andra. Vad kan det annars vara? /C
  20. Hej! När jag lägger till vissa .avi-filer i programmet Windows DVD-bränning i Vista stängs programmet pga dataexekveringsskyddet. Jag har försökt stänga av detta skydd för programmet men Vista meddelar att det inte är möjligt. Hur löser jag problemet? Beror det på .avi-filen eller programmet? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...