Gå till innehåll

Gurra101

Medlem
  • Innehållsantal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Gurra101

  1. JA när jag ska köpa windows update så när jag ska starata det så slutar Windows Explorer att fungera! Hmm hur fixar man detta??
  2. Fixat va lite inställningar som skulle ändras!
  3. Ne den funkar utmärkt i XP
  4. hehe jo jag vet va lite tött (e fortfarande!) Vet inte hur det låter får det är dom andra som hör mig Men det låter inte bra tydligen finns det fler som har problem? Typ skorrande ljud.
  5. Får inte det att funka jo det kommer ljud men det inget bra ljud:(
  6. Bara jag som är trög!? Var hittar man det på den sidan?
  7. Men varför lägga in dom min jag har inne är en högre version ok till vista men den funkar bra och man kan ställa in massa i drivrutinen det men man inte med dessa.
  8. Tack det hjälper inte mig mycket utan tala om om du har gjort en ren ominstallation eller som jag har gjort en uppgradering. Oj sorry tänkte inte på det Jo jag gjorde en helt ren ominstallation.
  9. Hej bara undrar använder ni bara dom som är med i Win7 eller vilka har ni lagt in? Vill ju kunna ändra inställningar på grafiken och så. Men hittar inte det iallafall så som det är nu i Win7 eller det finns kanske inte på dom är med?
  10. När får ni betan då?
  11. Ja vad tror ni eller vet? Även om detta är en tildig build.
  12. Gurra101

    Aero Peek?

    Vad är detta? Hitta något program som skulle ta fram detta i Build 6801 men finns detta i 6956 utan att man behöver köra detta program? http://www.vista123.net/content/windows-7-...o-use-aero-peek Och vad finns det mer för roligt att ta fram är inte så insatt i vad allt nytt heter och hur det ser ut elller vad det gör Men roligt med det nya är det
  13. Har 32 bitars installerad av 6956 men är denna bättre? E ju inte samma nummer. Och vet att det e 64 bitars
  14. Nja till mitt creative fx kort fanns det inga drivisar så dom fick jag pussla hem från creativs hemsida och pussla lite med som dom fungera annars så funkar allt klockrent
  15. Vet inte om det är jag som gjort fel någonstans men skulle prova Counter Strike Condition Zero och fick ett meddelande att den upplösningen jag hade inte "gick" så spelet gick över i mjukvaru körning istället för hårdvaru stöd typ! Ja jag sitter på jobb så ursäkta om det är lite luddigt kan skriva sen när jag kommer hem om vad det står exakt.
×
×
  • Skapa nytt...