Gå till innehåll

karinja

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av karinja

  1. Ja, jag har testat det. samma sak- den börjar ladda några sekunder sedan startar datorn om och så går det runt igen. jag tänkte boota om hela datorn men har tappat bort XP-skivan. Någon som vet var man kan ladda ner xp?
  2. hej! Jag kanske var lite otydlig tidigare. jag har försökt att starta i felsäkert läge, men samma sak händer: xp börjar ladda, men innan man kan göra något startar datorn om sig automatiskt.
  3. Tack för alla förslag! tyvärr fungerar det inte ändå. i menyn man kommer till med F8 har jag återställt originalinställningar eller något liknande. Då beter sig datorn som tidigare. man kommer till en meny där man kan välja att starta i felsäkert läge eller på vanligt sätt. vilket man än väljer så startar bara datorn om sig när den börjar ladda xp. det här förstod jag inte mycket av?
  4. hej! Tack, men jag lyckades inte hitta något sådant alternativ. Försökte med lite andra grejer där, och det slutade med att man aldrig kommer till laddningssidan för xp, utan bara till en svart skärm med ett ensamt blinkande _
  5. När man startar min dator kommer den fram till laddningssidan för Windows XP sedan startar den om automatiskt och sedan fortsätter den så i oändlighet. Någon som vet hur man kan lösa problemet? Jag har tappat bort min XP-skiva så jag har inte lyckats om-boota datorn. Provade dock med en kompis skiva och datorn verkade inte kännas vid skivan.
×
×
  • Skapa nytt...