Gå till innehåll

Cage_Bird

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Cage_Bird

  1. Ja jag gjorde nått misstag nån gång och sen visste jag inte vad jag gjort . Ja det verkar lite onödigt. Vet inte riktigt på vilka andra sett den är "bra" på. Bara märkt av det där jag inte ville ha den . Tack .. :-) nu vet jag vart bakgrunderna från windows ligger. Ändrade namn på en del eftersom dom är så extremt ologiska. Får väl radera den är posten så ingen blir irriterad :-P.
  2. gott nyttt år med :-) Låter väl krångligt.. , men tack för tipset. Det var enklare en så .Otroligt nog så hitta jag felet. Jag inaktiverade indextjänsten och då ser det normalt ut igen :-). Otroligt när nått funkar för en gång skull !!
  3. Snälla hjälp! Jag vet inte om det har nått med att jag vid nått tillfälle klicka ja på att indexera. För nu så syns alla namn på bildfilerna under Bakgrund, när jag går in på Egenskaper för Bildskärm /skrivbord. Förut visades bara senaste använda bild från datorn och windows bakgrunder. Kan jag ändra tillbaka ? en massa som jag inte vill ha i den listan... :-(. eek ??? Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...