Gå till innehåll

legenden29

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

legenden29's Achievements

(1/8)

  1. Vet du e-son, det funkade!!! Tusen tack! Vilken pärla du är! Nu ska jag fixa till bonusbarnens sida oxå, som har samma fel! Vad kan ha hänt, du allsmäktige, har du någon aning? TUSEN TACK!!!!
  2. e-son; ska testa länken, men jag är ju som sagt inte så van datorer så jag tycker sånt är lite läskigt, o är rädd att radera en massa viktiga program o så. Men men, man måste våga för att vinna så jag får väl testa!
  3. Det händer inte ett smack när jag håller nere den knappen. Jag testade dock att öppna ett nytt konto o då fanns raden där nere så jag antar att jag får flytta över allt mitt till ett nytt konto o radera det gamla. Himla massa jobb men jag vet inte hur jag ska få fram den annars. Tack för att ni hjälper mig!
  4. Jag har försökt gå in på kontrollpanelen men datorn svarar inte när jag klickar på ikonen för "Sktivitetsfältet och startmenyn". Andra ikoner reagerar när klickar på dem men inte den här. Själva sidan blir bara grå i raden högst upp.
  5. Nu har det hänt något konstigt i min dator! Startraden längst ner på sidan, som brukar komma fram om man för muspekaren långt ner, är helt borta! Jag kan inte växla användare eller släcka ner datorn den vägen längre. Jag kan inte heller se vilka internetsidor jag har uppe, eller hitta igen dem om jag minimerar dem. Vad kan jag ha gjort för fel? Jag är helt novis på datorer..... Ämnet redigerat av Mickilina, har förtydligat ämnet/rubriken
×
×
  • Skapa nytt...