Gå till innehåll

Meeeh

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Meeeh's Achievements

(1/8)

  1. Ture, jag vet tyvärr inte vad SP1 är. kan du förklara? I denna länk står det att efter jag har gått in i 'System properties' ska jag in i 'systemprotection'. Men den fliken finns inte för mig. Jag har iallafall provat allt som har postats ingenting har hjälpt än så länge. Tack för alla svara, keep em comming. :-)
  2. Jag testade att starta i normalt läge, men det funkade inte nu heller, det bara slutade att svara, så jag tryckte 'ctrl + alt + delete'. Det tog lite tid, sen blev det helt svart sen fick jag upp en ruta med denna text: "Inloggningsprocessen kunde inte skapa dialogrutan Säkerhetsalternativ. Fel - Säkerthetsalternativ" Jag söker nu igenom datorn med mrt, som ture föreslog. Någon som har någon aning? tack på förhand
  3. Malwarebytes' Anti-Malware 1.31 Databasversion: 1602 Windows 6.0.6001 Service Pack 1 2009-01-03 15:11:40 mbam-log-2009-01-03 (15-11-40).txt Skanningstyp: Snabb skanning Antal skannade objekt: 45400 Förfluten tid: 2 minute(s), 34 second(s) Infekterade minnesprocesser: 0 Infekterade minnesmoduler: 0 Infekterade registernycklar: 0 Infekterade registervärden: 0 Infekterade registerdataposter: 1 Infekterade mappar: 0 Infekterade filer: 0 Infekterade minnesprocesser: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade minnesmoduler: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade registernycklar: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade registervärden: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade registerdataposter: HKEY_CLASSES_ROOTregfileshellopencommand (Broken.OpenCommand) -> Bad: ("regedit.exe" "%1") Good: (regedit.exe "%1") -> Quarantined and deleted successfully. Infekterade mappar: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade filer: (Inga illasinnade poster hittades) --------------------------------------- Detta fick jag fram efter scannen.
  4. Okay, jag ska testa det. Tack så mycket!
  5. Okej, jag kan börja med att berätta att jag inte är speciellt duktig på datorer. Problemet uppkom då jag tryckte på någon länk som jag inte borde tryckt på. När jag tryckte på länken kom det upp en ruta som flyttade sig runt på skärmen och den gick inte att stänga ner, så jag stängde av datorn på knappen. När jag sedan startade den så frågades det om jag ville starta windows normalt eller i felsäkert läge. Jag valde att starta windows normalt. När jag startar normalt så går allting otroligt sakta och om jag klickar på något program eller på 'start' så slutar allting att svara. Jag har testat med att låta den stå och se va som händer, men den bara står och laddar så det slutar med att jag stänger av datorn på knappen. Jag är just nu i felsäkert läge med nätverk. Jag antar att jag har fått en virus från länken(?), men jag vet inte. Jag har heller inte något antivirusprogram för tillfället, och det går inte att installera ett anitvirusprogram i felsäkertläge, och eftersom jag inte kan starta datorn i normalt läge så kan jag inte heller installera ett antivirusprogram. Jag har försökt med en systemåterställning men det har inte gjort någon skillnad. Jag skulle vara oerhört tacksam om någon vill hjälpa mig att lösa problemet.
×
×
  • Skapa nytt...