Rolle

Medlem
 • Innehållsantal

  24
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Rolle

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Malmö
 1. Tillbaka med en gammal tråd för uppföljning. Har försökt med alla era tips få "externa länkar" att funka men gav upp i IE8 och kör istället FF. Installerade IE9 igår (för nyfiken är man ju) på den aktuella datorn och allt funkar utom "externa länkar". Om det är någon som vill reflektera över detta så läser jag gärna era inlägg.
 2. Tack för engagemanget, har nu även upptäckt att om jag söker på artist i Winamp så kommer där upp externa länkar från Google och då går det inte att klicka på dessa externa länkar, precis som i IE8. Misstänker att ccleaner tagit bort något viktigt, som jag nämt innan så har jag inte sparat backupfilerna från ccleaner. En iaktagellse när jag körde sfc/scannow var att fönstret blinkade till bråkdelen av en sekund, det gick således inte att se vad som stod där. Skall det vara så? Jag har bytat till Firefox och är mycket nöjd. Har även stängt av Norton Internet Security 2010 för att se om det h
 3. Endast ccleaner och då med standard inställningar, brukar inte spara backupen på rensningarna, kanske dumt, har använt ccleaner under många år utan att få strul efteråt. Kan inte minnas att där varit någon post som angett IE8. Har precis återställt IE8 och importerade inställningar från Firefox, felet kvarstår.
 4. Tack för länkarna Cecilia, körde File Checker utan att något blev bättre, körde även en runda med Registry Booster som hittade 100 fel, bestämde mig för att köpa deras programerbjudande, efter reparation av registret så är det fortfarande oförändrat med IE8.
 5. Har nu testat med att köra IE8 utan tillägg, det gav inget resultat, felet kvarstår. Kan man ta bort IE8 helt för att sedan göra en nyinstallation? Har provat med att inaktivera för att sen aktivera igen men utan resultat.
 6. Har försökt att Felsäkert Läge göra samma sak som i mitt förra inlägg ovan, men det går inte. Har scannat efter otyg men hittar inget mer än mina vanliga Cookies. Vad kan det vara som har hänt ? Man vill ju veta när det bara slutar att funka. Skall bli intressant när IE9 dyker upp.
 7. Har återställt IE8 som jag skrev i första inlägget då hjälpte det inte, har just försökt ännu en gång och klickade på `Återställ avancerade inställningar´ --> `verkställ´ sedan på `Återställ´ och får då upp en ruta att jag måste stänga öppna program, alltså stänga IE8, detta går inte för jag har rutan ` Internetalternativ ´ öppen, går då in via Kontrollpanelen och Internetalternativ och försöker det hållet med endast rutan Internetalternativ öppen och gör om, vid klick på Återställ kommer samma ruta upp igen om att stänga öppna program, har alltså nu endast `Internetalternativ´ rutan öp
 8. Tack för tipsen e-son, men programmen hittade inget fel på IE8, läget oförändrat alltså.
 9. Har nu aktiverat IE8 igen, trodde att det gick att avinstallera/ominstallera, men det är likadant fortfarande, kan ej komma vidare på externa länkar. Avaktiverade brandväggen i NIS 2010 utan resultat. Har inte ändrat några inställningar varken i IE8 eller i NIS ej heller i W7.
 10. Har tagit bort IE8, kör med Firefox, kan ju alltid hämta IE8 igen vid behov och då återstår att se om det funkar vid en ominstallation, lovar att återkomma i tråden då. Tack för din respons Venoms.
 11. Windows brandvägg har NIS tagit över, jag har inte ändrat några inställningar i NIS för externa länkar, hittar inte ens den inställningen, som sagt så har det bara blivit så här utan att jag gjort något med inställningar eller annat. Har nu hämtat Firefox och har den som läsare, funkar fint. Följer ibland minsta motståndets lag. Vad råder ni mig till att göra med IE8, avinstallera för att slippa hålla på med uppdateringar till det eller funkar det att bara ha kvar det i burken ändå?
 12. Ja, IE8 funkar att att surfa med, men när jag t.ex här på alltomwindows.se klickar på en rubriktråd till forumet så händer inget, det är likadant på buzz.com som är en länksida med externa länkar eller på annonslänkar på andra sidor så kommer jag inte vidare, men att ta sig runt på sidorna går, det verkar som att när det är externa länkar så går det inte, ett nytt fönster skall ju öppnas när man gör så. Detta har helt plötsligt inträffat sedan några dagar, har inte gjort något mer än att uppdaterat Java häromdagen, jämfört med annan dator med internetinställningarna som oxå har W7 installerat
 13. Löste sig. Hittade ett inlägg här på forumet där Mozilla Thunderbird rekomenderades, installerade och angav e-postserver för in/utgående post så fick jag tillgång till allt igen och har nu precis som innan fast med Thunderbird. Tack för respons.
 14. Så jag kan allså inte komma åt mina mail på Outlook Express nu efter ominstallation på något sätt?
 15. Hej ! Efter att ha installerat W7 från att ha haft XP så undrar jag: Hur kommer jag åt Outlook Express mail från W7? Går det att installera Outlook i W7? Har installerat Windows Live Messenger.