lellec56

Medlem
 • Innehållsantal

  76
 • Gick med

 • Besökte senast

Om lellec56

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0
 1. Hej Manneman. Du skrev att jag skulle kolla loggboken, i vilken ruta menar du? Kollade nu ikväll och vad jag kunde se så var allt i loggboken daterat i dagens datum. Det problem som är att när datorn varit avstängd så att den "kallnat" det är då som problemet uppstår med att den fryser och det är endast det blå fönstret som visas. Loggboken måste ju man kunna rensa eller är den "självrensande"? Någon som vet är välkommen att höra av sig.
 2. följde det som Nicklas tipsade om och det fungerade. Tack
 3. Som överskriften säger, utav ca 10 gånger så hänger sig datorn 8 gånger. Den stannar vid det blå fönstret sen händer inget mer utan måste startas om med strömknappen och då funkar det. Har win7 pro i botten och uppgraderat t w10 pro, kan det hjälpa med en diskrensning eller kan man finna vid ett test vad det är som gör detta och var hittar man det?
 4. Läst lite om att man ska göra en clean install av Win 10 efter uppgradering från win 7 men fattar inte hur ska man göra om man inte har ngn skiva, nyckel eller dvdläsare utan har bara usb-uttag. Hur påverkar det de program som ligger typ office mm
 5. Tack för hjälpen ska testa detta senare
 6. lellec56

  Saknad fil

  Hej. Har gjort en uppgradering från Win 7 till Win 10 på min laptop men nu kommer det upp ett felmeddelande vid uppstart om att det saknas en dll modul. Det som står är följande.... C:\users\owner\appdata\local\conduit\backgroundcontainer\backgroundcontainer.dll Går inte att hitta den angivna modulen Hur får man bort detta meddelande?
 7. Nu har jag gjort ominstallationen av min Windows 7, innan så gjorde jag en filöverföring av viktiga data såsom kontakter, bilder musik mm till usbsticka men det går inte att hitta det efter återföring. Om jag formaterar om hela disken hur påverkar det då licensen då den redan blivit aktiverad en gång?
 8. Hej. Nej har ingen uppgraderingslicens från Win7 home och den som jag tänkt installera är en retailversion av Win7 N pro. Lägger den sig som en egen installation eller uppgraderar den befintligt till Win 7 N pro?
 9. Hej. Har en dator som det är installerat Win7 home på via en MSD licens och nu så har den blivit ogiltig. Tänkte då installera en skarp version av Win7 N pro, går det att köra in programmet och den behåller de filer, mao, MS Office mm eller måste det bli en clean installation?? Hur gör jag då för att få över adressbok, kalender mail mm utan att det försvinner? Tack på förhand.
 10. Hej. Sitter här med min nya laptop med win8 förinstallerat och uppgraderad till 8.1. Har disken delad i 2 part den ena på 280Gb, benämnd C: och den andra följaktligen benämnd D: totalt är det 750Gb. Hur gör jag för att få bort D så att allt blir C eller går det att få den att autospara på D:? Tack på förhand.
 11. Tack för svar, jag ska köra reghack och hoppas att jag gör rätt.
 12. Hej. Hur ska man göra för att slippa logga in på Microsoftkonto för att komma vidare i Win 8.1, vill inte ha det utan det ska vara som förr att man kan ange ett lösenord om man vill eller bara köra på. Jag är helt ny inom Win 8.1 Tack på förhand
 13. Hej Ja det är en retail version jag har av win7 home premium. Jag satt o pillade lite på datan m win8 och lyckades på något sätt få till det klassiska skrivbordet men vet inte hur och vilka knappar jag tryckte på och det är så jag vill ha det, inte en massa pluppar på skärmen. Det som jag saknar är den klassiska startknappen, hur får jag fram den?? På något sätt så kom jag in i kontroll/system och där står det att det är en oem-version av win8. Ang filöverföring mellan datorerna kan man inte köra det via synk/Bluetooth?
 14. Hej. Som rubriken säger, jag har skaffat en Hp 255 G1 med Windows 8 på men vill använda min SSD-disk på 240 Gb och som jag Win7 Home på. Har provat att byta disk rakt av men får meddelande om att operativ saknas. Ska nämnas att jag har bytt samma disk mellan andra bärbara och då har det fungerat klockrent rakt av. Jag tycker bara att Windows 8 rörigt eller går det att få skrivbordet att se ut och fungera som Windows 7??
 15. Nu hänger jag inte riktigt med hur du menar. På den nya disken så har jag Win7 hp och office 2010 installerat, var menar du att jag ska finna den möjligheten att tex göra tidrapporter, reseräkningar mm. Hur ska jag göra för att få usb-disken synlig utan att det som ligger på den försvinner?