Gå till innehåll

Vista

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Vista

  1. Ojdå! Sorry! Var inte meningen att förvirra någon! Tur att du kunde klura ut vad jag var ute efter! Jag ska testa. Hoppas att jag klarar av det! Tack i alla fall!
  2. Ups! Det gick visst fortare att radera nyckeln än att logga in på sajten. Det ska jag komma ihåg i fortsättningen! Kentan, Tack i alla fall!
  3. Jag får visst skriva en gång till. Mitt svar försvann på vägen! Näpp, datorn fungerar snabbare än innan återställningen. Jag kanske behöver nämna att jag var tvungen att blåsa rent, eller rensa datorn härom dagen. Det var nämligen så att datorn gick på högvarv hela tiden. CPU-användningen låg jämnt och ständigt på 100%. Efter en total ominstallation fungerar han som han ska. Tror jag i alla fall ! Men det finns en sak till som stör mig. Jag kan inte återställa filer från säkerhetskopian jag gjorde innan återställningen. Jag får den här meddelandet: SÄKERHETSKOPIERING HAR INTE KONFIGUERATS FÖR DEN HÄR DATORN. EN ADMINISTRATÖR MÅSTE FÖRST SKAPA EN SÄKERHETSKOPIA INNAN DU KAN ÅTERSTÄLLA FILER. (0X810000EE) Och jag som vanligt fattar noll. . Du kanske vet hur jag ska gå till väga? Jag ska kolla med systemåterställningen senare under dagen.
  4. Ska försöka! Grafiken (skrivbordsprestanda för Windows Aero). Det sämsta var grafiken med sina 3,2 innan återställningen. Nu ligger grafiken på 3.1. Det som stör mig mest att även de deltesterna det sk. Minne och Primär hårdisk hade blivit mycket sämre. Minnet har sjunkit med 0,7 och hårdisken 0,8. Processorns deltest var oxå bättre. Minskningen är 0,6. Jag hoppas att jag besvarat frågan! Jag måste tillägga att innan systemåterstälningen hade jag använt ca 26Gb av hårdisken. Efter återställningen har visas det att jag använder just nu 40Gb. Hur kan jag ta upp mer uttrymme nu när jag har rensat datorn och tagit bort en massa skräp? Fattar ingenting. Jag verkar ha en dator som lever sitt eget liv!
  5. Jag vet inte riktigt om denna tråd hamnade rätt men "problemet" upptäckes efter systemåterställningen. Nämligen sjönk datorns Windows Expeience Index. Jag har bara en svag uppfattning om vad det hela handlar om, därför skulle jag vara tacksam om någon kunde ge mig råd, hur jag kan återigen förbättra min dators index. Var snäll och säg inte att jag ska justera visuella effekter, för det hjälpte inte. Jag är öppen för förslag.
  6. Tack för ett snabbt svar! Jag missade visst att skriva att jag har Office 2007. Men tusen tack i alla fall! //Vista
  7. Hej! Jag är ny och hoppas att jag hamnat i rätt forum. Men jag skulle behöva lite hjälp eller goda råd från någon som kan datorer. Jag har gjort min bärbara dator "ren" och fått fart på den igen. Oturligt nog har jag stött på ett annat problem som jag inte kan lösa. Ominstallationen av Vista Home Premium gick utan problem, men det har hänt något med mitt Windows Office Home and Student vill hela tiden ha produktnyckeln när jag startar programmet. Jag har gjort säkerhetskopia på det, men det vill inte komma igång i alla fall. Är det någon som vet hur jag kan skaffa fram produktnyckeln till mitt gamla program? Det skulle vara skönt om det skulle finnas ett annat alternativ än att köpa ett nytt?
×
×
  • Skapa nytt...