Gå till innehåll

fogWraith

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

fogWraith's Achievements

(1/8)

  1. Kan inte direkt påstå att jag har haft problem med skorrande ljud ännu, provade lite med cam och mic i MSN, fungerade klockrent.
  2. Kan ju direkt säga att jag var lite skeptisk till hur bra W7 skulle fungera jämtemot tidigare installation av XP samt Vista, har som tidigare bara kört 64-Bitars varianter av dem. Vista var för mig ett högst oönskat barn - visserligen väldigt stabilt när man väl fått allt installerat och ställt om praktiskt taget allt som går att ändra för att förbättra prestandan något. Lo and behold, På min halvgamla hårdvara snurrar W7 faktiskt ifrån till och med XP, testat med rena installationer av XP, Vista och W7 nu Det enda som saknades efter installation var väl SM-Buss drivisar, men löste sig fort. Så en annan kommer väl att fortsätta stödja imperiet och köpa sig en kopia när det väl hamnar i butikshyllorna.
  3. Jag är lite fundersam själv, drog igång World of Warcraft och upptäckte att jag nu har högre ping. Det går ju alltid att undersöka närmare, men det kan även vara någon i mitt nätverk som sitter och laddar hem just när jag går igenom vissa tester.
  4. Mitt grafikkort å andra hand fungerade alldeles utmärkt med WDDM 1.1, det är ett 9800GT. Däremot är jag lite fundersam på om jag ska fortsätta köra med dessa drivrutiner som Microsoft kastade in åt mig så snällt, eller om jag skall försöka mig på att fixa in de senaste drivrutinerna? Anledningen till att jag är sugen på att byta drivrutiner är just Hybrid-SLI som sägs vara dissat totalt av Microsoft pga. dess instabilitet etc. Någon som fått sig för att testa byta, ifall det blir bättre/sämre?
×
×
  • Skapa nytt...