Gå till innehåll

Daidalos

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Daidalos

  1. För datorspelare: Funkar: Saitek joysticks och SST- programmeringsverktyget Teamspeak Hyperlobby IL2 1946 (Verktyget Troubleshoot Compatibility använt på Hyperlobby och SST) Funkar inte: Acronis 2009 Tune Up 2009 (Går att installera, men är instabilt och inger inte förtroende att härja i registret)
  2. Det nya Norton antivirus Gaming Edition funkar jättebra, jag har faktiskt gått över till det från Nod32. Jag tycker att Nod32 tacklat av lite det senaste halvåret, lite strul med uppdateringsservern och i de senaste testerna hittar den mindre av än t ex Norton och Avast. Norton har lärt sig av de senaste årens misstag då de tappade massor av användare, och nu gjort ett riktigt bra program. Anledningen att jag valde just det är att man får installera en licens på 3 olika datorer och att det funkar 100% med Windows 7.
  3. Ni kommer att få problem on ni installerar Adobe Version Cue server som ingår i både CS3 och CS4. Jag fick runtime error och kunde t ex inte köra kontrollpanelen längre, inte ens efter reboot. Såg i event log att de här programmen ställde till det, och allt blev bra efter att de avlägsnats. Så klcka bort dem om ni lägger in CS3 eller CS4. /Hans
×
×
  • Skapa nytt...