majoren

Medlem
 • Innehållsantal

  27
 • Gick med

 • Besökte senast

Om majoren

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Okej, tack. Btw, allt löste sig.
 2. Hej, ska nu uppgradera till RC, undrar vad som följer med i den uppgraderingen. T.ex pogram osv. Alltså, kommer det med windows pogram? Tack på förhand!
 3. Okej, men när jag backar upp filerna, hur gör jag då? Elr kan jag liksom bara typ lägga över allt jag vill spara på en extern disk? När går RC:n ut sen? En fråga till.... ska jag bränna ut RC:n och sen installera? Tack för alla svar! (Y)
 4. Okej, men måste jag backa upp alla mina filer då? För jag antar att datan typ system återställs...
 5. Hej, vet att man inte kan använda W7 längre den 1juli, men finns det något sätt att behålla OP? fick ett mail angående detta, ja tyckte det stog att man kunde installera en nyare version av W7 elr något för en fortsatt användning av OP. Någon som har koll på detta elr måste jag installera vista den 1 juli? Tack på förhand! MVH
 6. Hjälpte inte att återställa!
 7. Tjo, något har hänt med min webbläsare... när jag öppnar IE så står det längst upp "Internet Explorer is currently running without add-ons". ja något verkar vara blockat, som tex Flash osv. Hur får jag tillbaka de som vanligt? Står att man ska gå in på Manage Add-ons och göra något men fattar inte riktigt. Finns det andra alternativ så att de blir som vanligt igen?
 8. majoren

  Virusskydd?

  Hej, laddade ner W7 i början på januari. Nu till saken, man fick välja bland 3 eller 4 viruspogram och nu har ja två dagar kvar på det, det står att man ska förnya men de har ja redan gjort förut. Ska inte testversionen stå för virusskydd under hela användningen av W7 fram tills agusti? Elr hur gör ja?
 9. majoren

  partitioner

  Ok, tack så mkt!
 10. majoren

  partitioner

  Ok, men försämras prestandan någonting elr? Elr kan du säga något som är dåligt med att fixa en till partion.
 11. majoren

  partitioner

  Jag har även hört att det kan bli problem med datan. Eller hur funkar de!?
 12. majoren

  partitioner

  Hej har W7 på min dator nu och skulle vilja få det så att jag kan både använda vista och W7 på olika partitioner, elr vad man kallar det. tänkte lägga in vista igen men på en annan partition. Så om någon vet hur jag fixar detta på PC så vore det schysst
 13. majoren

  Aktivera W7

  Men om jag vill återställa systemet, ska ja göra de när W7 har gått ut elr kan ja göra de nu under W7:s tid?
 14. majoren

  Aktivera W7

  Och om man inte aktiverar då?
 15. majoren

  Aktivera W7

  Hej, undrar vad som händer om jag aktiverar W7?