Gå till innehåll

Mangan

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Mangan

  1. Protection Center-Application Control-Settings-Applications-Mappen Bittorrent-hö klicka Utorrent-Application Rules-Fliken Exclusions-Bocka i "Do Not Monitor Application Activity"
  2. Jag hade samma problem när jag bytte från Kaspersky IS 2010 Kaspersky IS 2011. Fick göra några ändringar och sen funka utorrent igen. Det har säkert nåt med virusprogram eller brandvägg att göra.
  3. Har själv kört W7 på en Asus A6KM utan några problem, det ända som strulade var att jag la in 64-bitars först men det funkade inte för det fanns inga drivisar till det trådlösa nätverkskortet. La sen in 32-bitars och då bara rullade det på och allt installerades utan några problem
  4. Ha, tog bort Pinnacle och nu funkar det igen!! Tack så mycket!!
  5. Det hjälpte inte, jag har inga värden heller i prestandainformationen. "Windows Experience Index för datorn har inte etablerats ännu." Sen är det tomt i kolumnen där värdena ska stå, och när jag sen när jag trycker på knappen "Klassificera den här datorn" så går det en stund sen blir det samma fel igen.
  6. Mangan

    WEI problem

    Problemet med WEI är att jag inte kan uppdatera indexet, när jag tryckt uppdatera börjar den jobba och sen när den är nästan klar stannar det och en ruta med denna text kommer: "Det går inte att slutföra utvärdering. Det gick inte att slutföra utvärdering eller annan åtgärd. Detta beror på att ett fel returnerades av operativsystemet, en drivrutin eller någon annan komponent." Jag har inte gjort någonting med datorn mer är hämtat nya drivrutiner till grafikkort mm. I Winsat loggen hittar jag dessa strängar på dagens datum 16/1: "139262 (3668) - winsat\main.cpp:1161: > Running Assessment: media '-input {winsatencode.wmv} -encode {winsat.prx}' 139605 (3668) - winsat\main.cpp:1430: > Assessment FAILED due to an error" Datum innan detta har dessa inte varit något problem. Är det något med WMP eller någon codec eller vad kan det vara? Väldigt tacksam för all hjälp jag kan få!!
×
×
  • Skapa nytt...