Gå till innehåll

Nisse hult

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

Nisse hult's Achievements

(1/8)

  1. Nisse  hult

    Utloggad

    Jag har en sajt som jag måste vara aktiv på var femtonde minut, annars blir jag utloggad. Finns det något FUNGERANDE program som skickar en signal lite då och då?
  2. Göta petter... Här har jag svurit ve och fasa i 7-8 år över världens rikaste idiot, och så var det så enkelt. Jaja, namnet på kryssrutan hade som vanligt inte ett smack att göra med hyr kryssrutan fungerade så att man själv skulle kunna leta upp och åtgärda felet. Jag är skyldig dej en puss i påsk eller så för det underlättar navigerandet betydligt. Tnx!
  3. När jag markerar en katalog på den vänstra sidan så öppnar XP dess underkataloger... Det är VÄLDIGT irriterande. Varför ska det vara så? Är det Bill Gates alkoholiserade programmerare som varit i farten? Det ska ju vara när man trycker på det lilla plusstecknet framför som katalogerna ska öppna sig. Fenomenet finns bara på den svenska varianten. Jag har inte funnit den på någon annan version, svensk eller utländsk, nyare eller äldre. Eftersom denna sajt är ALLT om windows borde svaret finnas här. På hur man tar bort denna funktion menar jag.
  4. Vanlig mus pa stationar dator samt mousepad och usb-mus pa barbar dator. Same shit. Och i registret finns varken Double-click eller Single-click. (Eng ver).
  5. "Dubbelklicka för att öppna (enkelklicka för att markera)" ar markerat, bade pa denna dator i Vietnam och den hemma i Sverige. Sedan borde jag fatt mail om ditt svar eftersom jag kryssade den rutan nar jag reggade mej... Fler forslag, somebody..
  6. Nar jag markerar ett bibliotek i utforskaren med ett enkelklick sa oppnar sej biblioteket som om jag skulle ha dubbelklickat pa det. Mycket irriterande. Hur blir man av med detta ofog? Det ar ju nar jag dubbelklickar pa biblioteket eller enkelklickar pa +tecknet brevid som det ska oppna sej...
×
×
  • Skapa nytt...