Gå till innehåll

McGilljam

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av McGilljam

  1. Aaaahhh Nu är jag med dig till fullo tack vare en mycket bra förklaring. Tänkte inte så långt som att jag faktiskt sitter med ett Xtreme Music dom funkar alldeles utmärkt med drivarna från Creatives hemsida för Vista. Dock går det inte att installera Konsollen utan man får ta den bökiga vägen. Tack för en bra förklaring som spred ljuset över oss.
  2. Ok, Audio Console kanske inte kan installeras från Creatives egna drivare, det har jag märkt. Men att installera deras egna drivare för x-fi xtreme audio-kortet går hur bra som helst i kompatibilitetsläget. Sen får du bara ta dig in via Audio Control Panel för att ändra mellan dom olika ljudlägena Entertainment, Game och Audio Creation Mode.
  3. Tack vare Anders så har det löst sig. Gå hit och följ den jobbiga vägen för nedladdning av dina drivare. http://www.intel.com/support/chipsets/sb/cs-026488.htm Sen packar du upp det och högerklickar på SETUP.exe och väljer att köra den i kompatibilitetsläge för Vista. Swosh... några sekunder senare så är drivarna installerade... och några andra drivare på köpet som jag inte han med att se. Något om PCI iaf.
  4. Så sant. Där är det inge problem. Kompatibilitetsläget fixar det mesta. Funkade på X-Fi för mig iaf.
  5. Gjorde en sökning på SM Bus i W7 men fann inget. SM Bus Controller är en okänd enhet för mig och går inte att installera i Build 7000. Moderkortet är ett Gigabyte GA-P35-DS4 v1.0 och att sätta i skivan med drivare funkar inte. Update funkar inte... Har inte fått drivare från Gigabytes hemsida att funka. Provat att söka på Intels hemsida men inte fattat ngt. Några tips?
×
×
  • Skapa nytt...