Nicklas

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  3 006
 • Gick med

 • Dagar vunna

  55

5 följare

Om Nicklas

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste besökare till profilen

20 498 profilvisningar
 1. God jul och gott nytt år!
 2. Jo då är det du som har problem med inställningarna, för det går alldeles utmärkt att styra det du nämner i qbittorrent.
 3. Använder du Vivaldi JoWa? Isf vad tycker du är bra/dåligt?
 4. Tänkte lägga in en liten varning här. Jag köpte faktiskt CCleaner Pro för lite över ett år sedan av två anledningar. Jag ville stötta dem lite då jag har haft mycket nytta av programmet genom åren och jag tyckte det var smidigt med automatisk uppdatering av programmet. Men när ett år hade gått fick jag ett mail om att det var dags att förnya licensen. Det visade det sig att den bara gäller ett år vilket jag inte hittat något alls informationen om varken på hemsidan eller den info jag fått i mail och annat efter köpet. Då det inte stod något annat trodde jag alltså att det var en li
 5. Nej det är en Huawei Honor 8.
 6. På skärmen till vänster är Event Flow Widget agenda och på skärmen till höger är Google Keep widget för anteckningar.
 7. Förlåt detta är kanske lite offtopic men det påverkar innebörden i ditt inlägg ganska påtagligt så jag måste fråga. "mina fulla sinnes bruk" borde väl ungefär vara motsatsen till "mina sinnes fulla bruk", skrev du rätt eller menade du tvärtom?
 8. Märkligt t.ex. "We fixed an issue resulting in the Google Chrome window being clipped on the top when maximized". Kan ju tycka fönster som fönster, ska väl inte spela någon roll vilket program som körs i det? Men det är kanske Google som inte följer alla riktlinjer, inte Microsoft?
 9. Vill ändå tipsa att du i Googles bildsökfunktion kan ange exakt upplösning du är ute efter.
 10. Ja det inlägget var det bästa jag hittade när jag googlade på det också. Det var synd för den funktionen är den största anledningen att jag uthärdade pinan att vänja mig vid Chrome istället för Firefox.
 11. Vet du om Vivaldi har "add to desktop" funktionen som Google Chrome har? Dvs att man kan köra sidor som om de vore separata "program"?
 12. Nicklas

  Spelnyheter

  Trailern är grym! Men åter igen ett sådant där stimmigt spel jag troligen inte kommer att spela.
 13. Jo det handlar nog mycket om vanor. Det tog mig lång tid, många tårar och en del extensions att gå över till Chrome från Firefox men nu är det bara vid vissa tillfällen jag saknar några av finesserna i Firefox. Jag använder tangentbordet och kortkommandon så mycket som möjligt så blir ofta CTRL+T och sedan börja skriva en adress, då är det en smula irriternade. Men man skulle väl kunna lära sig trycka CTRL+TL eller CTRL+TA istället. Jag får nog Vivaldi ett försök någon regnig helg när man inte kommer på något annat att göra.
 14. Det är inte lika dumt som i Google Chrome då att när man börjar skriva en adress så står about:blank kvar? I Google Chrome har jag löst det med en extension som heter Empty New Tab Page och den skulle kanske funka i Vivaldi också som verkar stödja Chrome extensions, men det känns så onödigt att behöva bloata ner webbläsaren för en sådan självklarhet. Jag känner mig lite gnällig nu som så ofta när det är något nytt, men hur svårt kan det vara att komma på att lägga till ett "Empty" val i en produkt som har anpassningsbarhet som ett av sina säljargument?
 15. Ja det var mycket anpassningsbarheten jag tyckte verkade trevlig. Men jag har googlat och kollat reviews på Youtube och trots alla inställningsmöjligheter så verkar det inte gå att ha något så grundläggande som helt tom "startsida" och "ny flik". Jag vill inte ha historik/favorit rutor kludd.