Nicklas

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  3 006
 • Gick med

 • Dagar vunna

  55

5 följare

Om Nicklas

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste besökare till profilen

20 463 profilvisningar
 1. God jul och gott nytt år!
 2. Jo då är det du som har problem med inställningarna, för det går alldeles utmärkt att styra det du nämner i qbittorrent.
 3. Använder du Vivaldi JoWa? Isf vad tycker du är bra/dåligt?
 4. Förlåt detta är kanske lite offtopic men det påverkar innebörden i ditt inlägg ganska påtagligt så jag måste fråga. "mina fulla sinnes bruk" borde väl ungefär vara motsatsen till "mina sinnes fulla bruk", skrev du rätt eller menade du tvärtom?
 5. Märkligt t.ex. "We fixed an issue resulting in the Google Chrome window being clipped on the top when maximized". Kan ju tycka fönster som fönster, ska väl inte spela någon roll vilket program som körs i det? Men det är kanske Google som inte följer alla riktlinjer, inte Microsoft?
 6. Ja det inlägget var det bästa jag hittade när jag googlade på det också. Det var synd för den funktionen är den största anledningen att jag uthärdade pinan att vänja mig vid Chrome istället för Firefox.
 7. Vet du om Vivaldi har "add to desktop" funktionen som Google Chrome har? Dvs att man kan köra sidor som om de vore separata "program"?
 8. Nicklas

  Spelnyheter

  Trailern är grym! Men åter igen ett sådant där stimmigt spel jag troligen inte kommer att spela.
 9. Jo det handlar nog mycket om vanor. Det tog mig lång tid, många tårar och en del extensions att gå över till Chrome från Firefox men nu är det bara vid vissa tillfällen jag saknar några av finesserna i Firefox. Jag använder tangentbordet och kortkommandon så mycket som möjligt så blir ofta CTRL+T och sedan börja skriva en adress, då är det en smula irriternade. Men man skulle väl kunna lära sig trycka CTRL+TL eller CTRL+TA istället. Jag får nog Vivaldi ett försök någon regnig helg när man inte kommer på något annat att göra.
 10. Det är inte lika dumt som i Google Chrome då att när man börjar skriva en adress så står about:blank kvar? I Google Chrome har jag löst det med en extension som heter Empty New Tab Page och den skulle kanske funka i Vivaldi också som verkar stödja Chrome extensions, men det känns så onödigt att behöva bloata ner webbläsaren för en sådan självklarhet. Jag känner mig lite gnällig nu som så ofta när det är något nytt, men hur svårt kan det vara att komma på att lägga till ett "Empty" val i en produkt som har anpassningsbarhet som ett av sina säljargument?
 11. Ja det var mycket anpassningsbarheten jag tyckte verkade trevlig. Men jag har googlat och kollat reviews på Youtube och trots alla inställningsmöjligheter så verkar det inte gå att ha något så grundläggande som helt tom "startsida" och "ny flik". Jag vill inte ha historik/favorit rutor kludd.
 12. Har du använt den något? Jag tycker den ser ganska trevlig ut men har inte haft tid/ork att prova.
 13. Jag har GoogleUpdateTaskMachineCore och GoogleUpdateTaskMachineUA där. Jag kollar aldrig bloggen utan får enbart reda på versioner via dina inlägg här. Du är visserligen väldigt snabb ibland men ofta är det åtminstone några dagar efter release som jag får för mig att gå in på About Google Chrome och då hämtar den ner den direkt utan problem. Samma sak på min htpc som är igång dygnet runt, dock i viloläge över natten.
 14. Varför får jag inte Chrome uppdateringarna automatiskt utan måste gå in på "About Google Chrome" för att trigga uppdateringen?
 15. Nicklas

  Spelnyheter

  Jag tycker iaf The Division ser riktigt fräckt ut och jag hoppas det går bra för det då svenska Massive och deras spelmotor står bakom det. Men jag kommer nog inte spela det själv då det verkar vara sådär modernt hysteriskt som inte passar mina nerver, eller reaktionsförmåga för den delen.