Sök

Visar resultat för taggarna 'Internet'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Hjälp och support : Windows
    • Windows 10
    • Windows 8.1
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • Windows 95/98/ME/NT/2000
    • Windows Server
  • Windows Beta och Framtiden
  • Webbläsare
    • Microsoft Edge
    • Internet Explorer
    • Chrome & Chromium
    • Firefox
    • Opera, Safari och övriga webbläsare
  • Program och programtips
    • Microsoft Office (Word, Excel och Outlook med flera)
    • Program
    • Programtips
  • Säkerhet
    • Säkerhetsprogram (antivirus, brandväggar, HIPS m.fl)
    • Borttagning av virus och andra skadliga program
    • Allmänna säkerhetsfrågor och -diskussioner
  • Hjälp och support: Allmänt
    • Hårdvara och kringutrustning
    • Nätverk, internet och bredband
    • Spel
    • Mobiltelefoner
    • Allmänna datorfrågor och -diskussioner
  • IT-proffs
    • Allmänt
  • Allmänt
    • Hemsidan och forumet
    • Café
    • Test

Kategorier

  • Windows 7-teman
  • Registerhacks
  • Guider och artiklar

Kategorier

  • Artiklar
  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows XP
  • Windows Phone
  • Microsoft
  • ITPRO
  • Tips & tricks och guider
    • Windows 7
    • Internet Explorer
    • Windows XP
    • Office

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Gick med

  • Start

    Slut


Grupp


AIM


MSN


Hemsida


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Från


Intressen

Hittade 9 resultat

  1. Hej! Önska någon kan hjälpa mig med mitt problem det är nämligen så att min dator är 2 månader gammal. Det är en Acer e1-570g, vid nyköp gick det fint att surfa men nu på senare tid går det (extremt) väldigt långsamt att surfa med tanke på datorns prestanda och minne blir jag väldigt skeptiskt. Jag har endast bytt virusskydd eftersom det tidigare var utgående men även med det tidigare installerat gick det långsamt. För övrigt fungerar internet hastigheten som det skall från leverantören. Speciellt långsam blir datorn när man har öppen flera flikar samtidigt. Bifogar screenshot från aktivite
  2. Efter att PC:n uppdaterats till windows 8 funkar inte firefox. Enligt netguard så kopplar det upp, men ingen sida laddas i browsern. Hastigheten på uppkopplingen är också OK enligt netgear. Proxy är avmarkerat. Något annat som brukar fela efter uppdatering? Skickat från min HTC Desire S via Tapatalk 2
  3. gomorron. VAD KAN DET VARA FÖR GALET MED MIN NYASTE LAPTOP SOM 3 MOBILA BREDBANDET INTE FUNGERAR PÅ?? jo, DET FUNGERAR EN STUND, MEN KOPPLAR SEDAN NER SEJ SJÄLV. OJ DÅ, SORRY.... ALLTSÅ Jag byter "pinne " mellan datorerna men det är ändå bara den gamla datorn som fungerar med det mobila bredbandet. Har kontaktat 3 med dom vet ingen råd. Den gamla datorn fungerar ju med båda modemen, så det måste ju vara nån inställning i datorn ?? Var kan jag leta efter den inställningsmöjligheten. Går inte det, var kan jag köpa en billig och ENKELT installerad router för att komma ifrån detta elände ???
  4. I samband med att min leverantör moderniserade tekniken fick jag plötsligt halva hastigheten av vad jag hade före. Enligt min leverantör måste felet finnas på den här sidan av modemet. Kört felsökning och svaret blir den här enheten fungerar Status för enheten ser ni på bilden. Finns ju en hel del inställningar, vad jag vet så har jag inte ändrat något. Har också avaktiverat och aktivera, sökt efter ny drivrutin, den bästa är redan installerad blir svaret. Några tips? Fakta: ADSL 12/24,Enligt bredbandsleverantören har jag 22 mb fram till modemet. Enligt bredbandstestet stannar hastigheten vi
  5. Jag har problem med få den hastigheten jag betalar för. Jag kommer nämligen inte ens i närheten. Jag bor i comhem hus och betalar för 50/100 mbit. Men senast jag gjorde ett test på både bredbandskollen och speedtest fick jag endast 0.5 mbit för ned. Jag har testat med att stänga av NAT, och hastigheten ökade rejält. Men dock har vi andra enheter som använder nätet, så detta är ingen möjlighet. Finns det något annat sätt för att förbättra hastigheten? Jag fick ett sånt här NetGear CG3100
  6. Hej. Har precis köpt en ny router , en Asus RT-N56U. Problemet är att min dator inte hittar routern samtidigt som min polare hittade det direkt och kunde börja surfa. Han har Vista och jag Windows 7. Någon som vet vad det kan vara för fel? Ber om ursäkt om jag postat i fel tråd då kan ni flytta den. Tack på förhand.
  7. Min dator och när jag surfar på nätet har blivit långsamt. Jag har sökt efter virus med f-secure men hittade inget. Finns det något här som kan ha gjort datorn långsamt. Hjack loggen Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 12:16:24, on 2011-08-13 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WIN
  8. Jag har beställt bredband med startdatum 5 augusti betyder det att inte kan använda bredbandet innan 5 augusti? uppskattar all hjälp
  9. Kan jag få 100mbit/s bredband med nätverskortet Intel® PRO/100 VM Network Connection eller måste jag köpa ett nytt nätverskort? uppskattar all hjälp