Sök

Visar resultat för taggarna 'Ljudproblem'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Hjälp och support : Windows
    • Windows 10
    • Windows 8.1
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • Windows 95/98/ME/NT/2000
    • Windows Server
  • Windows Beta och Framtiden
  • Webbläsare
    • Microsoft Edge
    • Internet Explorer
    • Chrome & Chromium
    • Firefox
    • Opera, Safari och övriga webbläsare
  • Program och programtips
    • Microsoft Office (Word, Excel och Outlook med flera)
    • Program
    • Programtips
  • Säkerhet
    • Säkerhetsprogram (antivirus, brandväggar, HIPS m.fl)
    • Borttagning av virus och andra skadliga program
    • Allmänna säkerhetsfrågor och -diskussioner
  • Hjälp och support: Allmänt
    • Hårdvara och kringutrustning
    • Nätverk, internet och bredband
    • Spel
    • Mobiltelefoner
    • Allmänna datorfrågor och -diskussioner
  • IT-proffs
    • Allmänt
  • Allmänt
    • Hemsidan och forumet
    • Café
    • Test

Kategorier

  • Windows 7-teman
  • Registerhacks
  • Guider och artiklar

Kategorier

  • Artiklar
  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Windows XP
  • Windows Phone
  • Microsoft
  • ITPRO
  • Tips & tricks och guider
    • Windows 7
    • Internet Explorer
    • Windows XP
    • Office

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Gick med

  • Start

    Slut


Grupp


AIM


MSN


Hemsida


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Från


Intressen

Hittade 1 resultat

  1. Hej, igår installerade jag Windows 7 Ultimate 64-bitars versionen. Allt funkade perfekt förutom ljudet. Det fungerade inte alls och jag försökte installera nya drivrutiner men det stod att jag redan hade dom senaste. Det var ett rött kryss vid ljudikonen i högra hörnet och det stod att det inte finns någon ljudenhet installerad. Jag kollade på åtgärdscentret och där fanns det en annan uppdatering till mitt ljudkort. När jag installerade den drivrutinen så kom ljudet igång men det knastrar hela tiden. Och det röda krysset försvann. Efter en stund försvinner ljudet helt och kommer tillbaka när m