Jump to content

[LÖST] Nya träningshörlurar


T@wo

Recommended Posts

Hej,

söker ett par hörlurar som är bra när man ska vara på gymmet och träna. :) Det vill säga dom ska inte ramla bort när man springer och så vidare. Och så ska dom inte kosta mer än kanske 200kr?

Mest så blir det väll musik med mycket bas i så antar att dom ska vara bra på att leverera det.

Link to comment
Share on other sites

Fixa ett par Inear lurar istället, om du ska springa runt så sitter de som fastklistrade. Ljudet är också helt makalöst bra med såna här typer av lurar. Fast liksom även med såna här lurar så finns förståss en del skitlurar också.

Link to comment
Share on other sites

Fixa ett par Inear lurar istället, om du ska springa runt så sitter de som fastklistrade. Ljudet är också helt makalöst bra med såna här typer av lurar. Fast liksom även med såna här lurar så finns förståss en del skitlurar också.

Vet att det är väldigt bra ljud i såna (har ett par till min telefon). Men som du säger så finns det riktiga skräp inears och för 200 kronor så vet jag inte om man kan få så bra? Dom jag har till telefonen lossnar ganska lätt men det kanske är för att dom följde med när jag köpte telefonen och inte är av bästa kvalitet?

Men det kanske är så att inears är bättre?

Link to comment
Share on other sites

Den du länkar till tror jag inte du ska köpa. Såna lurar tenderar till hasa fram och tillbaka och just den ser också ganska tung ut.

För den prisklassen hade jag hellre satsat på Creatives lurarna för 245kr http://www.webhallen.com/prod.php?id=42380

Den kan ha bra ljud tror jag och kommer garanterat sitta som fastklistrad när du springer.

Du hittar några andra märken med olika prisklasser här

http://www.webhallen.com/list.php?avd=5&am...&genre=2516

Lägg till ca200 om du har möjlighet så får du garanterar ett par grymma lurar. Jag har ett par Razer lurar som gick på nästan 500kr och har hur bra ljud som helst. Mycket bas i den trots så smålurar. Brukar köra den ihop med Ipod.

Skitlurarna som följde med ipoden var bara till att kasta så långt det bara gick,  sämre lurar än dom man fick med får man leta länge efter.

Link to comment
Share on other sites

Ok, du menar dom här va?:

http://www.razerzone.com/p-125-razer-moray...-earphones.aspx

Har ett par Razer hörlurar nu:

http://www.razerzone.com/p-93-razer-barrac...headphones.aspx

Och för 1400 kronor fick man bara skräp... Var dum nog att köpa hörlurarna innan jag hade kollat upp om dom var dåliga eller ej. Det som är är att det är glapp hela tiden i dom, var tvungen att lämna in dom hos en specialist som fick löda om dom... Och nu är det ungefär detsamma så blir nog ett högtalarsystem till jul.

Därför är jag lite skeptisk mot Razer men om du tycker dom är bra och inte ramlar ur så kanske jag ska testa? Tror att jag har problem med stora öron eller någonting. xD

Hörlurarna jag har kollat på väger 30 gram. :)

Link to comment
Share on other sites

Japp, det måste vara samma. Såg väldigt likt ut i ala fall med dom jag har.

Hmm, ok... Tänkte göra det lite jobbigt för dig och höra om du kan ge en lite kortfattad recension? Om dom är bra så köper jag dom imorgon antar jag... Om inte, ja då får jag tillbaka på garantin. :D

Link to comment
Share on other sites

Hmm, ok... Tänkte göra det lite jobbigt för dig och höra om du kan ge en lite kortfattad recension? Om dom är bra så köper jag dom imorgon antar jag

Recension? Nja det har jag tyvärr inte mer än att när det gäller dom där razer lurarna så är jag väldigt nöjd med den med min ipod. Ljudet upplever jag mycket bra med den bas den ger. Skönt också att ha dom i örat och glappar aldrig. Gummit som sitter på (finns olika storlekar) fungerar helt enkelt som liknande hörselskyddsproppar gör och sitter som berg i örat och eliminerar allt annat eventuellt  störande ljud runtomkring.

Köp samma eller så köper du helt enkelt något annat. Du har bara det att välja på. Vad du än gör så köp inte den du länkade till. Den kommer inte vara speciellt bra om du ska springa runt. Vad gäller ljudet på den så har jag ingen aning men kan väl kanske vara bra även på den men kommer inte lämpa sig för springa runt med.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...