Jump to content

Windows Live Messenger-fel


Recommended Posts

Jag har problem med Windows live messenger på min dator, när jag försöker logga in så får jag det här felmeddelandet:

AppName: msnmsgr.exe      AppVer: 14.0.8050.1202     AppStamp:493623f7

ModName: unknown      ModVer: 0.0.0.0      ModStamp:00000000

fDebug: 0       Offset: 02134aa7

Jag har läst på alla forum jag kan hitta om det här problemet men inget hjälper.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Jag har problem med Windows live messenger på min dator, när jag försöker logga in så får jag det här felmeddelandet:

AppName: msnmsgr.exe      AppVer: 14.0.8050.1202     AppStamp:493623f7

ModName: unknown      ModVer: 0.0.0.0      ModStamp:00000000

fDebug: 0       Offset: 02134aa7

Jag har läst på alla forum jag kan hitta om det här problemet men inget hjälper.

Jag har också något liknande problem..

Händelsenamn: APPCRASH

Programnamn: wlcomm.exe

Programversion: 14.0.8050.1202

Programtidsstämpel: 49361481

Namn på felmodul: hud_hook_1013.dll

Modulens version: 0.0.0.0

Tidsstämpel för felmodul: 48ca7178

Undantagskod: c0000005

Undantagsförskjutning: 0000c856

OS-version: 6.0.6001.2.1.0.256.6

Språkvariant-ID: 1053

Ytterligare information 1: 1760

Ytterligare information 2: 093357a6469cf9e760ff27f3b47a05f8

Ytterligare information 3: b02b

Ytterligare information 4: 353618a23ee7eef73d141cf2c256ae1f

Extra information om problemet

Bucket-ID: 1057163516

Fast det löste sig när jag öppnade upp brandväggen för det, jag fick iallafall igång messenger nu. Men när jag väl är inne får jag ett till om att Windows live Communication Platform har slutat att fungera.. Msn funkar fortfarande så länge jag inte trycker på stäng program..Lite väl irriterande tycker jag..Någon som vet lösningen?

Link to comment
Share on other sites

SPX, verkar vara många som har liknande problem, prova ev med att köra ZapMessenger och sen installera om WLM och se om det kan lösa problemet.

WildTh1ng, Namn på felmodul: hud_hook_1013.dll kolla upp vad detta är och vad det används till, verkar vara den som krashar wlcomm

Link to comment
Share on other sites

Jag har också något liknande problem..

Händelsenamn: APPCRASH

Programnamn: wlcomm.exe

Programversion: 14.0.8050.1202

Programtidsstämpel: 49361481

Namn på felmodul: hud_hook_1013.dll

Modulens version: 0.0.0.0

Tidsstämpel för felmodul: 48ca7178

Undantagskod: c0000005

Undantagsförskjutning: 0000c856

OS-version: 6.0.6001.2.1.0.256.6

Språkvariant-ID: 1053

Ytterligare information 1: 1760

Ytterligare information 2: 093357a6469cf9e760ff27f3b47a05f8

Ytterligare information 3: b02b

Ytterligare information 4: 353618a23ee7eef73d141cf2c256ae1f

Extra information om problemet

Bucket-ID: 1057163516

Fast det löste sig när jag öppnade upp brandväggen för det, jag fick iallafall igång messenger nu. Men när jag väl är inne får jag ett till om att Windows live Communication Platform har slutat att fungera.. Msn funkar fortfarande så länge jag inte trycker på stäng program..Lite väl irriterande tycker jag..Någon som vet lösningen?

Jag har samma fel, fast i mitt fall så är det kernel32.dll som krånglar. Vad o hur ska jag göra för att få MSN att fungera igen? Testade o tog bort det, men nu går det inte att installera en äldre version ens... så just nu kan jag inte alls använda msn.

Link to comment
Share on other sites

Microsoft har i dagarna gjort en ändring i MSN-protokollet som mycket väl kan vara anledningen till samtliga problem i denna tråd. Jag har inte brytt mig om att leta reda på några detaljer, men det har skrivits en del om framförallt andra klienters problem med denna ändring, bl.a Pidgin! Jag skulle kunna tänka mig att även Microsofts egen klient kan få problem i vissa fall!

http://www.idg.se/2.1085/1.204988/losning-...roblemet-pa-vag

http://www.idg.se/2.1085/1.204856/microsoft-stoppar-adium

Link to comment
Share on other sites

Jag har också något liknande problem..

Händelsenamn: APPCRASH

Programnamn: wlcomm.exe

Programversion: 14.0.8050.1202

Programtidsstämpel: 49361481

Namn på felmodul: hud_hook_1013.dll

Modulens version: 0.0.0.0

Tidsstämpel för felmodul: 48ca7178

Undantagskod: c0000005

Undantagsförskjutning: 0000c856

OS-version: 6.0.6001.2.1.0.256.6

Språkvariant-ID: 1053

Ytterligare information 1: 1760

Ytterligare information 2: 093357a6469cf9e760ff27f3b47a05f8

Ytterligare information 3: b02b

Ytterligare information 4: 353618a23ee7eef73d141cf2c256ae1f

Extra information om problemet

Bucket-ID: 1057163516

Fast det löste sig när jag öppnade upp brandväggen för det, jag fick iallafall igång messenger nu. Men när jag väl är inne får jag ett till om att Windows live Communication Platform har slutat att fungera.. Msn funkar fortfarande så länge jag inte trycker på stäng program..Lite väl irriterande tycker jag..Någon som vet lösningen?

Jag hade samma problem som du, men har nu fått rätt på det. Eftersom det e wlcomm.exe som strular, så högerklickade jag på den, valde egenskaper o under fliken kompabilitet så ändrade jag till att det skulle köras i windows server 2003 i stället för det som var valt (windows XP). Sen gick det utmärkt att logga in o jag får inte upp nåt felmeddelande alls :)

Hoppas detta hjälper dig oxå.

Link to comment
Share on other sites

SPX, verkar vara många som har liknande problem, prova ev med att köra ZapMessenger och sen installera om WLM och se om det kan lösa problemet.

WildTh1ng, Namn på felmodul: hud_hook_1013.dll kolla upp vad detta är och vad det används till, verkar vara den som krashar wlcomm

Jo, jag sökte på google efter just hud_hook_1013.dll. Det ända som kom upp var att det fanns i diverseprogram och blivit satt som något spyware(troligen false alert ingen aning), för samma dll fil finns i voiplay också. Ett program för röstkommunikation till counterstrike när man spelar på spelarenan.se ..Kan vara den som är boven till dramat då. Kanske man ska pröva att byta ut den mot en ny hud_hook?

Link to comment
Share on other sites

Jag hade samma problem som du, men har nu fått rätt på det. Eftersom det e wlcomm.exe som strular, så högerklickade jag på den, valde egenskaper o under fliken kompabilitet så ändrade jag till att det skulle köras i windows server 2003 i stället för det som var valt (windows XP). Sen gick det utmärkt att logga in o jag får inte upp nåt felmeddelande alls :)

Hoppas detta hjälper dig oxå.

Okej, ska jag testa att köra det som windows server 2003 då? för just nu får jag ju strul bara för jag kör i vista ju..Men ska testa det då, jag testade att köra bara messenger filen till xp..Men det funkade inte heller..Men jag ska testa din ide;)

Edit: Det funkade inte för mig:/

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...