Jump to content

CleanAfterMe


e-son
 Share

Recommended Posts

Ett portabelt "städprogram" helt efter mitt tycke och smak... avancerat men ändå precis så simpelt och lättmanövrerat som man vill ha det! Inga snåriga inställningar eller förödande "defaults", utan frågan ställs enkelt och rakt... vill du rensa den här filen/mappen? Detta är vad den innehåller!

Nu kan man lätt förledas att tro att det här är ett "one click-program" för nybörjare, men så är det inte! Här måste man verkligen veta vad det är man vill städa bort, men vet man det så får man ett verktyg som underlättar enormt. I korta drag kan man säga att man städar manuellt, fast med automatisk navigering.

Vid markering av städobjekt, serveras man fullständig sökväg, och direktlänk via Öppna-knappen. Man kan alltså lätt kontrollera vad det är man håller på att städa bort. När man sedan är nöjd med sina val, trycker man fram åtgärdslistan som visar i detalj vilka filer/mappar man är på väg att rensa bort. Utifrån denna lista kan man då redigera sina val och trycka fram en ny lista, tills man är nöjd. Som avslutning rensar man bort det man har i listan. Nämnas bör att vissa rensningar kräver att man kör programmet som Administratör i Vista/Windows 7.

Nytillverkad Svensk språkfil bifogas, för den som så önskar! Placeras i programmappen så byter programmet språk automatiskt!

Eftersom programmet skall fungera i flera operativsystem så har jag som vanligt inte översatt några objektnamn... det skulle bara bli en förvirrande svengelska!

cleanafterme.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...