Jump to content

Laptop LG LW65 startar inte


Recommended Posts

Har ett delikat problem...

Min son har en Laptop LG LW65... Han satt och arbetade på den igår kväll och allt var som det skulle. Inga problem alls. På morgonen när han trycker igång datorn så händer INGET mer än att det piper en serie med korta och långa signaler från den. Inga fläktar går igång eller så... man kan öppna dvd-släden men inget mer.

Det enda som är att anmärka på rent hårdvarumässigt är att batteriet är tämligen dåligt på den och att han alltid kör den med laddaren i.

Vad kan detta vara? När väl pipandet börjar så kan man inte få det att sluta utan att plocka ut batteriet. Så fort batteriet sätts in igen så börjar pipet.

Någon som känner igen detta?

//Mange

Edit: Alltså... har aldrig varit med om liknande. Jag trodde inte ens att det gick... menjag satte i nätsladden/laddare när batteriet var bortplockat och DÅ gick datorn igång. Är det brukligt? Jag trodde ärligt talat att en bärbar inte skulle kunna gå utan att batteriet satt i...

Edited by Manneman
Link to comment
Share on other sites

Den sidan har jag nu lagt som en referens till framtida problem... hurvida det stämmer 100% är jag osäker på. Pipen på sonens dator var nämligen 1 lång och tre korta. Enligt det schemat som du länkade till ska det vara ett minnesproblem alternativt grafiken. Om det härstammar direkt till att datorn ej fått spänning vat jag inte.

Nu fick vi igång datorn efter att ha plockat ut batteriet och endast kör på laddaren. Jag trodde inte det var möjligt på en bärbar... men nu funkar det iaf. Får införskaffa ett nytt batteri.

Mange

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...