Jump to content

Program för att koppla upp Huawei E220 modem


Recommended Posts

Hej,

jag har ett Huawei E220 modem som jag fick när jag tecknade ett Tre-abonnemang. Då Tre strulade så skaffade jag ett abonnemang hos Telenor, låste upp modemet och det funkar nu med Telenor-kortet. Problemet är dock att jag måste använda Tres mjukvara för att koppla upp mig då de program som finns på Telenors hemsida endast fungerar med den modell dem kör på modemen. Tyvärr så växlar modemet mellan turbo-3G ocg 3G som det är nu. Har varit i kontakt med telenor och enligt dem är det inget fel på nätet bla bla bla. Tänker att det kanske är problem med mjukvaran. Är det någon som vet ett bra program för att koppla upp sig via ett Huawei E220 modem med?

Tacksam för svar

Tack på förhand!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Tänker att det kanske är problem med mjukvaran. Är det någon som vet ett bra program för att koppla upp sig via ett Huawei E220 modem med?

Har du kollat på BÅDE Telenors hemsida och hos Huawei efter uppdateringar till just E220 modemet? Det kanske är det som behövs för att det skall bli stabilt? Och eftersom du skrev att det strulade hos TRE så kanske ditt strul hade något med modemet att göra? Kanske ett sjukt modem? Finns det någon möjlighet att du kan få hjälp av telenor att testa med ett liknande modem för jämförelse?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...