Live Messenger + Hotmail


Recommended Posts

Hur gör man för att "nollställa" inloggningsrutan i WLM?

Har två konton,men varje gång kommer alltid ett konto färdig ifyllt med mailadressen samt lösenord.

Har bockat ur allt,samt inne i inställningar under "verktyg".

Någon som vet hur man gör?

Jag vill alltså att de båda fälten som man fyller i mailadress samt lösenordet,skall vara tomt varje gång man skall logga in i WLM.

Min andra fråga gäller Hotmail.

Får otroligt mycket spam mail till det ena kontot,

Hur gör man för att inte få så mycket spam?

Har inte öppnat nåt mail vad jag vet,som jag inte har beställt.

Har även markerat mailen som skräp,men de fortsätter att komma.

Kan det vara så att det är så mycket spam,att det tar ett tag för MS mail servrar att "komma ifatt"?

Använder även Live Mail,är det bättre på att hantera spam än vad Hotmail är?

Link to comment
Share on other sites

Hur gör man för att "nollställa" inloggningsrutan i WLM?

Får otroligt mycket spam mail till det ena kontot,

Hur gör man för att inte få så mycket spam?

Skriv inte ut adressen på nätet och ge mailen bara till dina närmaste kompisar...

Fick göra det och nu har jag bara fått mail från dom jag har i min adressbok. Inga spam, ingen reklam heller

Link to comment
Share on other sites

Ang messenger så om du klickar på pilen efter din status i inloggningsrutan så kan du ta bort bocken för spara lösenord. sen tror jag det ska gå ta bort en inloggning.

Windows live mail är ett bra program, men samma skräppostfilter som i hotmail, du kan ju ändra inställningarna i hotmail hur strikt skärppostfiltret ska vara. gör du via web hotmail.

Link to comment
Share on other sites

Tro inte på f*n nu att allt var återställt!

Varför ändras det tillbaka med namn o lösenord färdigifyllt i Live Messenger?

Har bockat ur allt,samt valt "glöm bort mig"....

Men ändå så kommer det upp färdigifyllt,nästa gång man startat upp datorn.

Gäller ändringarna endast så länge man har på datorn eller?

Link to comment
Share on other sites

Ta bort Cache-mappen eller den användare i mapppen messenger i din profil, som du inte vill ha kvar, hoppas något av detta funkar.

Alltså, användarna skall vara kvar,men det skall inte komma upp färdigifyllt när man loggar in.

När jag klickar på programmet Live Messenger,skall det komma upp tomma inloggningsfält.

Comprende?

Link to comment
Share on other sites

 Share