Problem med att visa se en webbsida (skumt fel)


bigvanilla
 Share

Recommended Posts

Visste inte riktigt vart jag skulle posta detta, någon moderator får väl flytta posten om den ligger fel.

Det är så att på min hemdator så kör jag winXP 64bit och har testat sidan på IE7, firefox, safari och chrome. Men ingen visar just denna sida.

Inga felmeddelanden eller så, utan bara en vit skärm.

På min arbetsdator fungerar det utmärkt. WinXP32 och IE6/firefox.

Vet någon om det är något känt fel på just .aspx filer eller vad kan det vara som gör att jag inte kan se dessa webbsidor?

Jag kan också säga att alla andra sidor på SL fungerar, så det är bara just specifikt denna sida på länken överst.

Problem URL:

http://sl.se/Templates/Iframe.aspx?id=27

Finns en annan sida också men den kräver login, men är också en .apsx webbsida som ovan med samma fel.

Kan någon hjälpa mig eller ge mig en hint?

// Patrik

Link to comment
Share on other sites

Problem URL:

http://sl.se/Templat...rame.aspx?id=27

Kan någon hjälpa mig eller ge mig en hint?

// Patrik

Ja du för mig funkade det helt felfritt med Firefox 3.5.5

jag är osäker men testa att installera IE8 det kan kanske lösa ditt problem

Edited by patriot_chrille
Link to comment
Share on other sites

Jag har ett liknande problem hemma.

Jag har Windows 7 och Windows Vista Dualboot och problemet blir i bägge miljöerna.

Jag kan inte få upp www.katshing.se (ibland efter 3-5 minuter) utan det är bara vitt...

Jag kan få upp sidan från min andra laptop därhemma.

Har någon tips vad det kan vara.

Känns ju inte som min Internetleverantör, inte heller min Router, inte heller min installation - eventuellt min hårdvara i den burken. Men vad skulle kunna störa detta eftersom det händer både i Win 7 och Vista??

Link to comment
Share on other sites

På ett annat forum så var det en som hade samma problem med Aftonbladet och där var problemet några Flash Cookies som inte försvann förrän vederbörande kört detta verktyg http://www.majorgeeks.com/Flash_Cookie_Cleaner_d6268.html

Efter det så fungerade det igen,ingen aning om det kan hjälpa här men värt ett försök kanske :)

Mvh MrO

Link to comment
Share on other sites

På ett annat forum så var det en som hade samma problem med Aftonbladet och där var problemet några Flash Cookies som inte försvann förrän vederbörande kört detta verktyg http://www.majorgeeks.com/Flash_Cookie_Cleaner_d6268.html

Efter det så fungerade det igen,ingen aning om det kan hjälpa här men värt ett försök kanske :)

Mvh MrO

det fungerade heller inte :-(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share