Jump to content

oönsakde återstarter av datorn


Philip92
 Share

Recommended Posts

Tjena, har haft ett problem ett tag nu med att datorn startas om automatiskt ibland. Helt plötligt kommer det som är på bilderna upp. Längst ner står det nånting med "physical memory to disk: 100". Den börjar på 0 och går upp till hundra då den startat om datorn. Vore glad om nån vet vad det är för nåt.

Hoppas bilderna räcker.

Mvh/Philip

post-12163-1270032438,03_thumb.jpg

post-12163-1270032499,57_thumb.jpg

post-12163-1270032550,58_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Då kan du se om du får fram orsaken till blåskärmen med hjälp av Stenis guide http://www.tipsomvista.se/guider/95-felsoekning-hardvara-och-drivrutiner/428-felsoek-och-ta-reda-pa-vad-windowskraschen-beror-pa.html

Jag åker iväg i morgon men det borde finnas andra i forumet som kan hjälp dig vidare om du behöver det.

Link to comment
Share on other sites

Då kan du se om du får fram orsaken till blåskärmen med hjälp av Stenis guide http://www.tipsomvista.se/guider/95-felsoekning-hardvara-och-drivrutiner/428-felsoek-och-ta-reda-pa-vad-windowskraschen-beror-pa.html

Jag åker iväg i morgon men det borde finnas andra i forumet som kan hjälp dig vidare om du behöver det.

Trevlig påsk och resa Cecilia. Känns tryggt att ha dig här på detta forum. :)

Link to comment
Share on other sites

STACK_COMMAND: kb

FOLLOWUP_IP:

nt!ExDeferredFreePool+29c

827368b3 894604 mov dword ptr [esi+4],eax

SYMBOL_STACK_INDEX: 1

SYMBOL_NAME: nt!ExDeferredFreePool+29c

FOLLOWUP_NAME: Pool_corruption

IMAGE_NAME: Pool_Corruption

DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 0

MODULE_NAME: Pool_Corruption

FAILURE_BUCKET_ID: 0xC5_2_nt!ExDeferredFreePool+29c

BUCKET_ID: 0xC5_2_nt!ExDeferredFreePool+29c

Followup: Pool_corruption

---------

0: kd> lmvm Pool_Corruption

start end module name

Link to comment
Share on other sites

Det framgår inte vilket Operativsystem du har men om du har xp så kan det vara detta problemet:

the 0x000000C5 BSOD is not occuring any more (now more than two days of non-stop running), since I stopped running Outpost firewall and started using Windows XP's instead. Btw., I've also run memtest86 during a night, and RAM seems to be error free. It looks like ******** was right - it apparently was a currupted service's fault.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...